Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Hydrauliska bromsar

(14 Artiklar)

  Märken

Vald:
  •  
  •  

  Pris (kr)

  • -
    Välj

  Kundrecensioner

Vald:
SORTERA
Sida1av
1
 
SORTERA
Sida1av
1

Hydrauliska bromsar för mer känsla

Det är viktigt att ha bromsar du trivs med och kan lita på. Det finns ett antal olika bromsar att välja mellan, allt från V-broms till hydrauliska bromsar. De senare är inspirerade av bilens bromsar och fungerar lite annorlunda än vanliga bromsar. Istället för att en tråd dras åt, tvingas olja in i en slang när reglaget dras åt, vilket aktiverar bromsen.
Hydrauliska bromsar
Fördelarna med hydrauliska bromsar är många:
  • De ger mer känsla i inbromsningen
  • Är i princip justeringsfria
  • Bromsklossarna får automatiskt rätt avstånd till skivorna, även när de är lite slitna

Perfekt för kallt klimat

Du behöver kunna lita på dina bromsar i alla lägen, även när du cyklar en kall höstdag eller för dig som cyklar året runt, en svinkall vintermorgon. I kallt väder är hydrauliska bromsar alltid att föredra. Andra bromsar kan nämligen drabbas av isbeläggning, med sämre prestanda som följd. Det gör att hydrauliska bromsar även börjar bli vanligare på stadscyklar som tidigare nästan alltid hade fälgbroms. I vårt nordliga klimat är de hydrauliska bromsarna helt enkelt mer pålitliga. Det börjar också bli mer vanligt att cykla på vintern. <Racingcyklister använder hydrauliska system sedan länge och även bland MTB-cyklister är de väldigt populära.

Fri returrätt

På bikester.se strävar vi alltid efter att du ska bli nöjd med ditt köp av bromsar. Därför finns vår kompetenta kundtjänst tillgänglig för att hjälpa dig välja de hydrauliska bromsar som passar bäst för din cykel. Om du mot förmodan inte är nöjd med ditt köp av hydrauliska bromsar, har du alltid 100 dagars öppet köp och fri returrätt. Våra snabba leveranser gör att du aldrig behöver vänta särskilt länge på din order, vi packar nämligen redan nästa dag.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme