Cykelbutik online
Gör 2022 till ditt cykelår! | Hoppa upp på cykeln med ny energi
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr 6, Cyklar 249 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Cube LTD

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Cube LTD

Cube LTD är modellen från Cube som inhyser både hybridcyklar och mountainbikes. Samtliga mountainbikes har 30 växlar för att du enkelt och effektivt ska kunna välja det läge som passar dig bäst för tillfället. Cyklarna är utrustade med en så kallad hardtailram som är snillrikt anpassad till respektive cykels hydrauliska skivbromssystem. Detta är ett mycket effektivt system som gör att du aldrig behöver känna dig tveksam över din mountainbikes bromsförmåga. Märket Cube är välkänt och kan stoltsera med sina högkvalitativa cyklar som dessutom är snyggt designade. Cube LTD är något för dig som ställer höga krav på allt från funktionalitet till design. Här ser du vilka cross- respektive mountainbikes vi har att erbjuda:Cube LTD

Cube LTD CLS

Cube LTD CLS finns i två olika utföranden både för killar/herrar och tjejer/damer. Förutom CLS finns CLS Pro. Cube LTD CLS är en svart/vit och robust crosscykel med 24 växlar. Modellen för tjejer/damer benämns Cube LTD CLS Lady. Cykeln är perfekt för dig som kanske inte cyklat så mycket tidigare eller inte har så mycket erfarenhet. Du kanske inte riktigt vet vilken typ av cykel som egentligen är din grej? Då är detta den ultimata cykeln att börja med. Du sitter bekvämt och kan lätt köra långa sträckor på din fritid. Cube LTD CLS kan levereras i flera olika ramstorlekar (cm), du väljer här den som passar dig bäst:

 • 46, 50, 54, 58, 62
Cube LTD CLS Lady finns i följande ramstorlekar (cm):
 • 46, 50, 54
Pro-varianten av Cube LTD CLS crosscykel har en snygg röd/grå färgkombination. Cykeln har 27 växlar och är utrustad med hydrauliska skivbromsar. Bromsarna garanterar att du snabbt och effektivt kan stanna precis när du behöver eller så vill. Ramen är stel och tillsammans med bromssystemet är cykeln perfekt anpassad för långa och aktiva cykelturer. Cube LTD CLS Pro har flera olika ramstorlekar (cm) att välja bland, här ser du vilka:
 • 46, 50, 54, 58, 62
Cube LTD CLS Pro Lady kan levereras med följande ramstorlekar (cm):
 • 46, 50, 54
Cube LTD CLS Pro och Cube LTD CLS Pro Lady är något för dig som vill ha en effektiv, säker och väl balanserad crosscykel som dessutom är lätt att underhålla!

Cube LTD 26

Cube LTD 26 är en pålitlig och högkvalitativ mountainbike för dig som vill köra långa sträckor i valfri terräng. Cykeln har den estetiskt snygga färgen svart och hjulstorleken är 26 tum. De 30 växlarna samt hardtailramen i kombination med det hydrauliska skivbromssystemet gör Cube LTD 26 till en säker cykel för dig som menar allvar. Modellen finns även i en än mer ambitiös och snabbare variant kallad Cube LTD Race 26. Race väljer du som vill att det ska gå undan lite extra fort och som satsar på riktigt långa distanser såsom maraton. När det gäller Cube LTD 26 finns följande ramstorlekar (cm) att välja emellan:

 • 40.6, 45.7, 50.8, 55.9
Cube LTD Race 26 erbjuds i följande ramstorlekar (cm):
 • 40.6, 45.7, 50.8, 55.9
Båda varianterna av Cube LTD 26 är speciellt designade för att klara långa och säkra cykelturer på ett behagligt och effektivt sätt. Frågan är bara om du vill satsa på den snabbaste modellen eller inte?

Cube LTD 29

Cube LTD 29 är en svart mountainbike med lite större hjul för högre hastigheter; cykeln är väl balanserad och mycket tillförlitlig oavsett vilken terräng du väljer att köra i. Möjligheterna att anpassa dina ansträngningar är många tack vare de 30 växlarna. Bromssystemet är av hög kvalitet samt väldigt säkert tack vare hardtailramen i kombination med de hydrauliska skivbromsarna. De ramstorlekar (cm) som du kan välja bland är följande:

 • 43.2, 48.3, 53.3, 58.4
Förutom Cube LTD 29 finns denna modell i Pro, Race och SL. Pro finns både i svart respektive i grått/blått. Pro väljer du som ställer lite högre krav och vill ha lite mer av allt. Hardtailramen finns i följande storlekar (cm):
 • 43.2, 48.3, 53.3, 58.4
Cube LTD Race 29 är den snabbaste av nämnda mountainbikes. Cykeln är grå/grön och de ramstorlekar (cm) som erbjuds är:
 • 43.2, 48.3, 53.3, 58.4
Cube LTD SL 29 är extra kraftfull och smidig. Cykeln finns i både grått/rött samt svart. Du väljer den ramstorlek som passar dig bäst, här ser du vilka storlekar (cm) som finns för den grå/röda modellen:
 • 43.2, 48.3, 53.3, 58.4
Cube LTD SL 29 i svart finns i följande ramstorlekar (cm):
 • 43.2, 48.3, 53.3
Den som lägger störst vikt vid snabbhet väljer Race medan den som vill köra lite extra hårt väljer SL. Är du osäker på vilken modell som passar dig bäst så hör av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

Kolla gärna in våra andra cyklar från Cube:  Cube Acid |  Cube Aerium |  Cube Analog |  Cube AMS |  Cube Attention |  Cube Stereo |