Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trendig innovation – Cyklar från märken i framkant

Företagskund

Cube Stereo

40 Artiklar
Kategorier
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

Cube Stereo

Här erbjuds en exklusiv och prisvärd mountainbike från Cube, nämligen modellen Stereo. Cykeln finns i flera olika utföranden, men gemensamt för dem är att de har extra god fjädring och förmåga att dämpa stötar. De är dessutom snabba, kraftfulla och lätta. En mountainbike som har det där lilla extra helt enkelt. Något för dig som ställer höga krav ""på allt"" när du kör i tuff terräng. Cube är en välkänd cykeltillverkare som tillhandahåller bland annat mountainbikes med snygg design och av hög kvalitet. Designen har anpassats extra noga för att cykelns konstruktion ska vara både funktionell, effektiv och säker. Söker du en riktigt snabb, slitstark och lätt mountainbike med extra bra fjädring och stötdämpning så är Cube Stereo något för dig. Cyklar av modellen Cube Stereo finner du här!
Cube Stereo

Cube Stereo Super HPC 140

Cube Stereo Super HPC 140 är en riktigt snabb, stark och lätt mountainbike med 29 tums hjulstorlek. Tack vare de lite större hjulen och cykelns lätta design samt en alldeles utmärkt stötdämpande fjädring får du en extra härlig upplevelse. Bromssystemet är hydrauliskt för att du snabbt ska kunna stanna när du vill. Detta är en mountainbike som verkligen gör din cykling extra rolig! Modellen finns i tre olika utföranden:
  • Race
  • SL
  • SLT
  • list
Race är snabbast, SL är kraftfullast och SLT är lättast. Samtliga egenskaper finns hos alla Cube Stereo Super-cyklar men du kan välja den egenskap du vill ha extra mycket av. Vi erbjuder Cube Stereo Super HPC 140 Race 29 för den som vill köra lite fortare och ha lite roligare! En riktigt bra, skön och säker cykel som helt enkelt bara måste provas. Ta chansen att få en snabb, flygande, härlig och rolig upplevelse. Du kan välja mellan två olika ramstorlekar (cm):
  • 45,7
  • 50,8
Tveka inte att fråga oss om du är osäker på vilken ramstorlek som passar dig och dina behov. Cube Stereo Super HPC 140 Race 29 är en exklusiv och fantastisk mountainbike med en utmärkt fjädring som dämpar tuffa stötar. Cube Stereo Super HPC Race har så många som 30 växlar. Cykelns alla komponenter har anpassats till varandra på ett smart sätt för att maximera dess funktionalitet och prestanda såväl som bekvämlighet och estetiska intryck. En fullpresterande mountainbike för dig som vill ha det bästa av allt när det handlar om stötdämpande egenskaper, snabbhet, styrka och lätthet! Känslan av att köra denna mountainbike är oslagbar - prova du också!

Cube Stereo Super HPC 160

Cube har förutom Cube Stereo Super HPC 140 även en Cube Stereo Super-modell som heter HPC 160. Den alldeles utomordentliga stötdämpande funktionen i denna cykel möjliggörs tack vare dess fjädring. Detta är visserligen karakteristiskt för samtliga Cube Stereo super-cyklar, men framhävs här extra mycket. Modellen finns i flera utföranden, du kan välja mellan dessa:
  • Race
  • SL
  • SLT
Samtliga Cube Stereo Super HPC 160 är snabba, kraftfulla och lätta - men du kan välja vilken egenskap du vill lägga fokus på. Sedan är det bara att välja den ramstorlek som passar dig och dina behov bäst! Är du osäker på något så fråga oss, vi hjälper dig gärna.

Kolla gärna in våra andra cyklar från Cube:  Cube Acid |  Cube Aerium |  Cube Analog |  Cube AMS |  Cube Attention |  Cube LTD | BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes