Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Summer Tour - Gör ett klipp på din nya cykel - spara 15% på alla märken!* Rabattkod: SUMMER15

Företagskund

Cube Hyde

2 Artiklar
Kategorier
Välj
  • 2
  • 2
Pris i kr
Sortera
 
Sida 1 av
1

Cube Hyde

Cube Hyde är motionscykeln för dig som ställer höga krav på kvalitet, säkerhet och bekvämlighet. Modellen är speciellt anpassad för fitnessträning och lediga cykelturer i stadsmiljö såväl som i lantliga omgivningar. Cube hyde är estetiskt mycket tilltalande med sin eleganta och stilrena look. Cube lägger fokus speciellt på att cyklarnas komponenter skall designas för att anpassas så effektivt som möjligt till varandra. Allt för en så pålitlig, slitstark och säker funktionalitet som möjligt. Cube Hyde håller en mycket hög standard både vad gäller stryktålighet, säkerhet och design. Cube Hyde finns i sju olika modeller, så det finns åtminstone en modell som passar just dina behov och önskemål. Vad du än kan tänkas ha för förväntningar så är vi säkra på att Cube Hyde kommer att infria dem och tillgodose allt du kan tänkas vilja få ut av din cykel. Vi har valt ut de modeller av Cube Hyde som vi tror passar dig allra bäst, vad vi erbjuder finner du här: Cube Hyde

Cube Hyde, svart

Cube Hyde är en stilig och diskret svart motionscykel för dig som vill hålla dig i form och ha en riktigt bra motionscykel. Cykeln har 27 växlar och ett alldeles förträffligt hydrauliskt bromssystem med skivbromsar som gör din cykeltur extra säker. Du behöver inte vara rädd för att inte kunna bromsa i tid, systemet är både effektivt och tillförlitligt. De många växlarna gör att du kan anpassa dina ansträngningar efter den terräng du vistas i. Cykeln levereras med en ramstorlek, den storlek som finns ser du här (cm):
  • 46
En perfekt cykel för dig som vill ha en härligt aktiv och hälsosam fritid ute på vägarna. Cykeln har dessutom en flaskhållare, så du kan vara säker på att få i dig tillräckligt med vätska under din cykeltur.

Cube Hyde Lady

Cube Hyde Lady är en klassiskt elegant svart tjej- och damcykel för dig som satsar på fitness. Denna vackra motionscykel har ett hydrauliskt skivbromssystem som gör din cykeltur säker, du kan lita på att det går att stanna när helst du så önskar. Cykeln har 27 växlar för att du på bästa sätt ska kunna fördela din energiförbrukning och lägga din kraft på rätt saker. Denna cykel levereras i flera olika ramstorlekar (cm), vilka ser du här:
  • 46, 50, 54
För dig som ledigt och bekvämt vill ta en motionsrunda på stan eller på landet, du väljer själv. Om du vill ta med dig vatten eller energidryck på vägen så finns en flaskbehållare på cykeln. Allt är fixat för den perfekta motionsrundan. Är du osäker på vilken ramstorlek du behöver så fråga oss. Vi hjälper dig gärna.

Cube Hyde Pro Lady

Cube Hyde Pro Lady är en minimalistiskt designad och snyggt grå motionscykel för damer. Cykeln har 8 växlar och är det perfekta valet för dig som inte vill ha så många växellägen att välja på, de åtta växlarna är effektiva och cykeln är stabil och pålitlig. Oavsett om du tar en motionstur inne i stan eller en bit bort så är denna cykel ett bra val för dig som vill ha ett aktivt liv. Cube Hyde Pro Lady passar med följande ramstorlek (cm):
  • 46
Fundera inte längre, detta är en skön motionscykel för lediga och trevliga cykelturer. Passa på att ge dig själv en härlig upplevelse samtidigt som du får den så nödvändiga stunden med motion.

Cube Hyde Race

Cube Hyde Race är fitnesscykeln för dig som har en livsstil där sköna motionsturer i stadsmiljö är ett måste. Cykeln har 8 växlar och hydrauliska skivbromsar, detta bromssystem gör att du kan känna dig säker på att kunna stanna när du vill. En specialitet med denna cykel är att den inte kräver något direkt underhåll, detta tack vare växelnavets utformning och funktion. Den ramstorlek (cm) som passar denna modell finner du här:
  • 46
Cube Hyde Race finns i färgen svart och torde vara det naturliga valet för dig som vill ha en aktiv fritid ute på vägarna. Cube har på ett alldeles förträffligt sätt lyckats med denna intelligent designade motionscykel. En stilren, slitstark och säker cykel som helt enkelt är ett riktigt bra val. Är du osäker på vilken modell som passar din aktivitetsnivå bäst så fråga oss, vi kan Cubes sortiment och hjälper dig gärna!

Kolla gärna in våra andra cyklar från Cube:  Cube Acid |  Cube Aerium |  Cube Agree |  Cube Analog |  Cube AMS |  Cube Attention |  Cube LTD |  Cube Reaction |  Cube Stereo | BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes