Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trendig innovation – Cyklar från märken i framkant

Företagskund

Cube Analog

2 Artiklar
Kategorier
Pris i kr
Sortera
 
Sida 1 av
1

Cube Analog

Cube Analog är en alldeles förträfflig modell av mountainbikes och en riktigt trevlig cykel för alla som vill vara aktiva och ge sig ut på långa turer i naturen. Cube Analog är något för dig som inte haft någon mountainbike tidigare, en cykel för nybörjare, men den passar också dig som på fritiden bara helt ledigt och kravlöst vill ta dig fram var helst du så önskar. Den som vill ta sig ut på långa landsvägar eller avvika från den trygga terrängen och ge sig ut på skogsstigar eller kanske upptäcka ett lite bergigare underlag har hittat rätt, Cube Analog är definitivt den rätta cykeln för dig! Cube är en väl känd cykeltillverkare som bara satsar på det allra bästa. Allt från komponenter till design är väl genomtänkt och syftar till att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Vilka krav du än kan tänkas ha så försöker Cube se till att dina önskemål tillgodoses och dina förväntningar överträffas. När det gäller Cube Analog har följande mountainbikes tagits fram för att matcha dina behov av en cykel som håller en riktigt hög standard. Cube Analog Cube Analog levereras med 27.5 eller 29 tum i hjulstorlek. Vilket du väljer beror kanske på hur mycket fokus du lägger på hastigheten, det vill säga hur viktigt det är för dig att kunna ta dig fram riktigt fort. Oavsett vilken hjulstorlek du föredrar så finns det minst två härliga färgkombinationer att välja på! Kombinera grått eller blått med vitt alternativt blått tillsammans med svart eller svart med vitt. Alla cyklar i serien Cube Analog är snyggt designade och håller en mycket hög kvalitet samt säkerhetsnivå. Kvalitet, säkerhet och design är ledord som hjälper dig att välja en mountainbike just från Cube.

Cube Analog 29 är en säker och skön mountainbike med hydrauliska skivbromsar som gör din bromsförmåga extra trygg. Ramen är en så kallad hardtail och specialanpassad för att kunna optimera cykelns bromssystem. Ramen finns i följande storlekar (cm):
  •     43,2
  •     48,3
  •     53,3
  •     58,4
Cykeln har 27 växlar och du kan enkelt anpassa din energiförbrukning efter viket underlag du kör på, det vill säga om det är plant, upp- eller nedförsbacke. Cube Analog 26 är en pålitlig, bekväm och slitstark långfärdscykel i snygg design. Du sitter i en ergonomiskt korrekt och skönt sportig ställning som gör att du lätt kan lägga din uppmärksamhet på att se och uppleva allt vackert i naturen du passerar. En fantastisk och härlig cykel för dig som satsar på en aktiv och sportig fritid. Om du är osäker på vilken ramstorlek som passar dig så fråga oss, vi hjälper gärna till. Handla din mountainbike från Cube hos oss! Om det är din första mountainbike och du har svårt att veta vad som passar dina behov bäst så har du hittat rätt. Vi hjälper dig mer än gärna och kan ge dig den information som behövs för ett lyckat val av mountainbike. Tveka inte, detta är en riktigt bra cykel för dig som lägger vikt vid hälsa, motion och livskvalitet.

Kolla gärna in våra andra cyklar från Cube:  Cube Acid |  Cube Aerium |  Cube Stereo |  Cube AMS |  Cube Attention |  Cube LTD | BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes