Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trendig innovation – Cyklar från märken i framkant

Företagskund

Continental Race King

12 Artiklar
Kategorier
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

Continental Race King - klassiska och säkra däck.

Alla vi som cyklar vet hur viktigt det är att ha rätt däck, både för bästa möjliga upplevelse och förstås med tanke på säkerheten. Continental Race King har i många år varit en av marknadens ledande aktörer och är ett märke som många av oss känner till och tycker mycket om. Continental Race King har länge varit ett av de mest populära och omtyckta däcktillverkarna och flera världsmästare har vunnit sina titlar med däck från just Continental Race King. Det tyska märket Continental har i många år tillverkat däck och finslipat på tekniken för att få fram däck av högsta tänkbara kvalitet. Genom Bikester kan du, precis som världsmästarna, köpa dina nya däck från Continental Race King och börja cykla på dem om bara några dagar. När du ska köpa däck kan du vara säker på att de från Continental Race King är: Continental Race King
  • däck i världsklass
  • utvecklade av experter
  • från ett välkänt och populärt märke
  • elitens favoriter

Se till att cykla säkert med rätt däck

Både för dig som cyklar på professionell nivå och för dig som gillar att ta cykeln till jobbet på morgonen så är det viktigt att utrusta din cykel med rätt däck och förstås att se till att dina däck byts ut med jämna mellanrum. För din säkerhets skull är det viktigt att ofta ta en titt på dina däck och se hur mycket de slits ner, något som kan variera mycket beroende på hur och i vilken terräng du brukar cykla i. Continental Race King gör däck för alla slags cyklar och oberoende av hur just dina cykelvanor ser ut så kan du enkelt hitta rätt däck från Continental Race King för just dig och din cykel. Det tyska märket har en mångårig tradition av att utforma olika sorters däck för både cyklar och bilar och har otaliga gånger blivit testvinnare runt om i världen. Tänk på din säkerhet och maximera din cykling på samma sätt som eliten gör - med däck från Continental Race King. När du köper dina Continental Race King via Bikester får du dessutom förmånliga priser och snabb leverans.

100 dagars retur när du handlar på Bikester

Vi på Bikester vill att du enkelt och smidigt ska kunna hitta rätt produkter för din cykling och andra sportaktiviteter på ett och samma ställe. Här hittar du snabbt och smidigt allt du kan tänkas behöva för ditt aktiva cykelliv, oavsett om det är en ny racercykel, cyklar till barnen, däck från Continental Race King eller en ny hjälm du söker. När du beställer dina nya cykelfavoriter från Bikester så kan du vara säker på att de snart är hemma hos dig. Vi skickar iväg dina nya produkter redan dagen efter det att du lägger din beställning, och inom några dagar har du dem hos dig. Du kan sedan i lugn och ro prova och titta på dem hemma. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med dina nya däck från Continental Race King eller andra cykelprodukter så har du alltid 100 dagars fri retur när du beställer från bikester.se. Varför ska du trängas i stressiga köpcentrum, svettiga omklädningsrum och tråkiga bilköer när du kan handla hem allt du behöver för din cykelträning från Bikester och få tid över till andra, roliga saker istället?


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes