Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

VINTERSÄSONG – Klara, färdiga, fynda!

Företagskund

Columbia

59 Artiklar
Sortera
 
Sida 1 av
2

Köp Columbia online till bra pris hos Bikester.se

Columbia är ett märke som producerar kläder för alla möjliga utomhussporter. Företaget grundades 1938 och har då som idag sin bas i Washington, USA. Idag är företaget ett av de största amerikanska företagen för tillverkning av bland annat skidkläder och distribuerar sina kläder över hela världen. I deras utbud hittar vi mer eller mindre alla typer av kläder som är lämpliga för utomhussporter. Dessutom har företaget en rad olika innovationer bakom sig som gör att deras kläder antar olika egenskaper som gör dem väl anpassade till var sports unika förhållanden. Med kläder från Columbia är du garanterad användbara och högkvalitativa plagg.
Columbia kläder

Sportkläder från Columbia

De sportkläder som Columbia tillverkar är lämpade för en rad olika sporter. Det är dock viktigt att komma ihåg att deras kläder inte är speciellt anpassade för just cyklister. Det innebär dock inte att de är oanvändbara för dessa. Tvärtom är de mycket lämpliga så länge du inte är en tävlingscyklist som måste göra allt för att minimera luftmotståndet eller måste ha fullkomlig rörlighet. Men om du inte cyklar som en professionell idrottsman är deras kläder fullkomliga då de erbjuder såväl skydd mot regn som kyla. De Columbia kläder som du kan hitta på Bikester kan delas upp i följande kategorier:
  • Jackor
  • Huvudbonader
  • Skor
  • Underkläder/Underställ
Bakom detta märkes produkter ligger en lång rad av tekniska innovationer som garanterar att deras plagg håller effektivt mot kyla, regn och andra påfrestningar som vädret kan orsaka. För att bättre förstå deras olika produkter och en rad av de teknologier som de implementerat i dem, kommer här en genomgång av deras plagg. Bland de jackor som företaget erbjuder finner du en rad olika på Bikester. Dels hittar du dem under kategorin vanliga jackor, men också regnjackor. Samtliga av deras jackor är uppdelade utefter vilken typ av skydd de är konstruerade för. Ett exempel är jackan Ultrachange Parka som är gjord för att ge optimalt med värme. I denna jacka finner du en rad teknologier som är unika för Columbia och gör att du hålls varm och torr. Till exempel hittar du i denna systemet OMNI-HEAT som innebär att minimalt med kyla kommer att slippa ur denna jacka. Den är dessutom utrustad med OMNI-WICK vilket är ett system som gör att vätska snabbt avdunstar sig. Dessutom har denna jacka ett system som gör att den är vattentät samtidigt som materialet andas. En av deras regnjackor som är populär är modellen Venture. Denna har istället utnyttjat en rad teknologier för att vara så lätt som möjligt samtidigt som den är vattentät utan att för den skull stänga in all luft. När det kommer till Columbia kläder inom de andra kategorierna ser vi också en fantastisk anpassning till olika förhållanden som kan uppstå för en utomhussportare. Deras underställ är uppdelade i tre kategorier beroende på om du är ute efter värmande, värmeskyddande eller regnskyddade kläder. Deras skor är på samma sätt anpassade efter olika förhållanden. I utbudet av produkter från Columbia finner man således fantastiska kläder och skor anpassade perfekt för var tillfälles unika förhållanden.

Företagets historia

Columbia startades av immigranterna Paul och Maria Lamfrom. De båda hade flytt från Nazityskland och nästan direkt vid deras ankomst till USA började de sälja hattar. Men eftersom de hade ständiga problem med sina distributörer började de så sakteliga tillverka sina egna kläder. Vad som från början hade kallats Columbia Hat Company blev nu istället Columbia Sportswear Company år 1960. Sedan grundaren dött och nästa generation tog över vad som nu blivit ett familjeföretag, lades allt större resurser på att utveckla produkter som var anpassade för idrottares och friluftsmänniskors olika behov. Genom intensiv forskning gjorde företaget en rad olika patent som ledde till många nya tekniker för att tillverka bra kläder. Idag är företaget ett av de ledande inom tillverkning av friluftsutrustning. Deras kläder är välkända för deras oerhörda förmåga att skydda mot kyla, regn, väder och vind. Det är många som väljer detta märke framför de andra.

Garanti och inspiration

Bikester hittar du en rad produkter från denna tillverkare som är lämpliga för cyklister på alla nivåer utom de riktigt professionella. Som mest lämpliga i sportsammanhang är nog deras kläder för mountainbikeåkare som vill ha ett bra skydd mot väder och vind. Annars passar deras kläder utmärkt för rekreativt cyklande. När du köper dina kläder från detta märke har du ett öppet köp på 100 dagar. Om du skulle ångra dig, och förpackningen är obruten samt att du har kvittot sparat, kan du få tillbaka dina pengar. Sedan har produkterna en garanti på 24 månader. Gå också in på Columbias hemsida för att få inspiration av deras produkter och för att läsa mer om deras tekniska lösningar för att göra deras kläder enormt tåliga mot väder och vind. Sedan köper du dem enkelt här på Bikester!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes