Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Cobi

1 produkt
Kategorier
Pris i kr
Cobi

Cobi - Connected Biking

Cobi kopplar ihop din smartphone med din cykel - och revolutionerar cykelupplevelsen. När systemen är installerade kan de styra ringklockan, lampan eller motorn på din ebike - allt från mobilen. Med de intelligenta lösningarna blir cyklingen säkrare och roligare. Nu skrivs framtiden för den cykelbaserade rörligheten.

Cobi
Sortera
Sida 1 av
1

Cobi

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket Cobi har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med Cobi i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från Cobi i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra Cobi-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från Cobi kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av Cobi produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.