Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Covid-19: Vi fortsätter att leverera som vanligt! - Till vår FAQ

Företagskund

CLUG

2 Artiklar
Pris i kr
CLUG

CLUG: Världens minsta cykelhållare

Tillåt oss introducera världens minsta cykelförvaringslösning: Clug. Den lilla Clug klämman kramar om ditt däck och finns i tre versioner designade för att passa i princip alla däck på marknaden. Det finns en modell för landsväg, en för hybrid och en för MTB.

Sortera
Sida 1 av
1

CLUG

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket CLUG har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med CLUG i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från CLUG i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra CLUG-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från CLUG kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av CLUG produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Stängd telefonlinje
Mer information
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes