Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

CLIF Bar 14 Artiklar

Pris i kr
Kundrecensioner
Clif bar
CLIF Bar

Hälsosam och naturlig energi

Det hela startade 1990 när grundare Gary under en cykeltur tröttnade på det utbud av energibars som fanns på marknaden. Med CLIF Bar skapade han ett hälsosammare, miljövänligare och nyttigare utbud av energimat. Deras produkter är bland annat fria från härdade oljor och högfruktos från majssirap. Idag finns både bars, shots och gels i olika smaker.

Sortera
Sida 1 av
1

CLIF Bar

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket CLIF Bar har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med CLIF Bar i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från CLIF Bar i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra CLIF Bar-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från CLIF Bar kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av CLIF Bar produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.