Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Julklappsguiden - Hitta den perfekta julklappen

Företagskund

CITYBUG

1 produkt
Kategorier
Pris i kr
CITYBUG

Citybug - För roligare pendling

CITYBUG’s främsta mål är att göra din morgonpendling till en fröjd. Snabb, lätt och kul är egenskaperna men det viktigaste är att de bidrar till en renare planet då du kan köra motordrivet utan avgaser. CITYBUG2 vann guld på ISPO-mässan år 2016 för sin innovation och det är nog långt ifrån deras sista utmärkelse. Designen talar för sig själv och funktionen är fantastisk!

Sortera
 
Sida 1 av
1

CITYBUG

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket CITYBUG har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med CITYBUG i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från CITYBUG i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra CITYBUG-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från CITYBUG kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av CITYBUG produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes