Cykelbutik online
Cykla, simma, spring! | Vi har utrustningen för en aktiv sommar
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr 6, Cyklar 250 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Cervélo P3

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Cervelo P3 på Bikester

Cervelo p3 är en racercykel av absoluta toppklass. Ramen som är tillverkad i lättviktsmaterialet kolfiber utgör cykelns stabilitet och stomme. Med denna cykel är du redo att ta dig an tuff cykling, delta i cykeltävlingar eller bara tävla mot din egen prestation. Cervelo p3 är resultatet av avancerad ingenjörskonst från en av världens marknadsledande cykeltillverkare. Cervelo har målmedvetet arbetat för att skapa ett hållbart och vinnande koncept och med den ultralätta kolfiberramen har företaget verkligen lyckats.

Helheten gör cykeln

Kolfiberramens utförande och design spelar en stor roll i de framgångar som Cervelo p3 redan haft men självklart är det en kombination av cykelns andra komponenter som gör just denna modell så unik. Genom att samarbeta med flera världskända tillverkare av cykeltillbehör har sammansättningen i Cervelo p3 blivit högklassig. När du köper din nya Cervelo p3 kommer du bland annat att få förstklassiga:Cervelo p3

  • Bromsar
  • Växelnav
  • Däck
Att kunna göra en snabb inbromsning utan att cykeln riskerar att välta, tippa över eller på annat sätt komma ur kurs är oerhört viktigt. Med förstklassiga och högteknologiska bromsar kommer du att kunna göra perfekta och säkra inbromsningar. Växelnavet är en annan högteknologisk del som snabbt och enkelt låter dig byta mellan de olika växlarna. Däckens kapacitet är utformade för att klara av snabba hastigheter på hårda ytor som asfalt. Den smala däckbredden hjälper cykeln att ligga klistrad mot asfalten och du kan fullt ut fokusera på att cykla och ligga först i klungan.

Satsa på tuff stil

När du cyklar på en avancerad Cervelo p3 krävs det också att du använder dig av perfekta cykelkläder och skor. Med kroppsnära cykelplagg minskar du luftmotståndet och har chans att komma upp i riktigt höga hastigheter. Du kan med fördel satsa på ett par cykelbyxor med platta sömmar som förhindrar skav och som känns bekväma att bära under många timmar. Många cykelbyxor och shorts är även försedda med ett vadderat parti baktill så att du kan cykla bekvämt under många timmar. Investera gärna i ett par cykelhandskar som gör att du minskar risken för skav och blåsor i handflatorna. Andra bra saker att tänka på när du cyklar långt och fort men även under kortare turer i lägre hastighet är att skydda huvudet med en certifierad och godkänd hjälm. Alla dessa kläder, cykelhjälmar och mycket mer hittar du här hos oss på Bikster.se Vi har öppet när det passar dig och i vår webbutik hittar du allt inom cyklingens värld för både dam, herr och junior. När du handlat något ur vårt stora och billiga sortiment kommer du att få 100 dagars öppet köp samt fri retur ifall du behöver returnera något som du beställt. Tveka inte att ta din cykling till nya nivåer. Med Cervelo p3 kommer du att kunna utmana dig själv på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt. Tveka inte att beställa din nya Cervelo p3 från Bikester.se; modellen som vunnit flera delsträckor i välkända Tour de France.

Fler Cervelo modeller:  R3 |  P5 |  R5 |  S2 |  S3 |