Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Cervelo

(1 produkt)
Vald:
  KATEGORIER

  Pris (kr)

  • -
    Välj
Cervelo

Racercyklar i toppklass

Cervelo är trots sin ringa ålder en framgångsrik, kanadensisk tillverkare av racercyklar. Företaget startades 1995 när ingenjörerna Paul White och Gerard Vroomen fick utmaningen att tillverka den snabbaste cykeln någonsin till en känd tävlingscyklist. Resten är historia och idag har företaget fler ingenjörer anställda än antal cykelmodeller. Utvecklingsavdelningen sysselsätter sig bland annat vid San Diego Air and Space Technology center där de har möjlighet att i vindtunnlar kontrollera cyklarnas aerodynamik.

Cervelo
SORTERA
Sida1av
1
 
SORTERA
Sida1av
1

Köp racercykel från Cervelo billigt online hos Bikester.se

Cervelo är ett företag som grundades 1995 och tillverkar ramar och hela cyklar för tävlingscyklister. Företaget är på många sätt ledande inom denna produktion och i och med att det till skillnad från många andra märken är relativt ungt, så har de också haft det lättare att snabbt ta till sig alla de senaste tekniska innovationerna. Faktum är att företaget grundades genom att ingenjörerna Phil White och Gerard Vroomen fick utmaningen att, för en känd tävlingscyklist, tillverka den snabbaste cykeln som var möjligt. Idag tillhör Cervelo en av de ledande tillverkarna av professionella cyklar. Företaget har sin bas och är grundat i Toronto, Kanada.
Cervelo Racercykel

Modeller från Cervelo

För att åstadkomma en så bra cykel som möjligt och garantera sina användare att inga produktionsfel eller andra problem finns, har Cervelo cyklar en rigorös testning av sina produkter. Detta gäller både den enskilda cykeln liksom alla tekniska lösningar som den består av. En av de största utmaningarna är att minska cyklarnas vikt och luftmotstånd. För att testa sina produkter och utveckla sina koncept använder företaget sig bland annat av San Diego Air and Space Technology center, där de har möjlighet att i vindtunnlar och med andra verktyg se till att deras produkter presterar på topp. Alla deras produkter finns inom kategorin tävlingscyklar och de är uppdelade i serier: Dessa fyra serier innehåller alla en rad olika cyklar som riktar in sig på att i så stor utsträckning som möjligt tillfredsställa olika behov för cyklister inom tävlingskategorin. All utveckling sker under vad företaget benämner som Project California och tanken är att inom ramen för detta utveckla cyklar av allra högsta klass. Deras R-serie är gjord för att cyklisten ska kunna optimera sin styrka ut i cykeln, samtidigt som den ska ha en styvhet och naturligtvis en oerhört lätt vikt som arbetar fördelaktigt i alla situationer. Cervelo cyklar erbjuder enligt tillverkaren det allra bästa av deras teknologiska innovationer. Deras cykel R5 har många fördelar jämfört med deras konkurrenter. Denna cykel har en av de lättaste ramarna i världen, har en perfekt kombination av hårdhet och vikt, samtidigt som den har många andra tekniska funktioner för att erbjuda en bekväm åktur. Deras S-serie är istället helt fokuserad på snabbhet. Denna är resultatet av många års forskning och denna modell har visat sig snabbast i både vindtunnel och i verkligheten. Förutom detta har modellens fjädring också tillräcklig hårdhet för att vinna de flesta sprinterlopp. Vad som är mest påtaglig med denna modell är även dess fantastiska design som har närmast futuristiska egenskaper. Men du ska inte tro att den ser ut som den gör bara för att vara snygg. Detta är ju en av de snabbaste cykelserierna i världen. Företagets P-serie är sedan utvecklade för triathlon medan dess T-serie är cyklar gjorda för banor. Båda dessa serier är noggrant designade för att uppfylla alla de krav som de olika grenarna av cykling ställer. Sammanfattningsvis är cyklarna från Cervelo inga cyklar för nybörjare. Dessa är dyra och på alla sätt påkostade redskap för professionella idrottsmän som vill kunna prestera på topp. Framstående modeller från denna tillverkare är Cervelo R3, Cervelo P2, Cervelo S2 och Cervelo RS. På Bikester hittar du en rad av dessa från denna tillverkare.

En resa med perfektion som drivkraft

Företaget har ingen lång historia att berätta ur ett traditionellt perspektiv. Deras historia handlar snarare om två personer, Paul White och Gerard Vroomen som tillsammans hade arbetat med att utveckla den perfekta cykeln. De hade börjat sin verksamhet redan på 1980-talet men det var först 1995 som de gick tillsammans för att tillverka produkter att sälja till allmänheten. För att åstadkomma den perfekta cykel gjorde paret en inventering av den befintliga marknaden och satte därefter upp en rad mål utefter vad de såg. De kom snart fram till att man genom rigorös testning och mätning kunde förbättra cyklarnas kapaciteter inom många områden. Sedan dess har företaget växt och har idag fler ingenjörer anställda än märket har modeller av cyklar. Detta visar väl vilket fokus detta företag lägger på forskning och utveckling. Inte konstigt att de är världsledande inom vad de sysslar med.

Inspiration och Garanti

För att lära dig mer om detta märke av cyklar och för att få inspiration rekommenderas att du besöker deras hemsida. Där finns mycket information och att läsa om deras teknologiska innovation ger många nya och spännande perspektiv på cyklingen som sport. På Bikester hittar du många modeller från Cervelo. När du köper dina produkter hos oss har du för det första ett öppet köp på 100 dagar. Denna kan vara bra att ha om du av någon anledning skulle ångra dit köp och gäller om förpackningen är obruten och du har sparat kvittot. I övrigt har alla produkter en garanti på 24 månader. Lycka till med din nya cykel från Cervelo.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme