Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trendig innovation – Cyklar från märken i framkant

Företagskund

Cervelo S3

7 Artiklar
Kategorier
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

Cervelo S3

När du ska välja en racercykel av absoluta toppklass kan du med gott samvete välja en Cervelo S3. Denna är en av de nyaste modellerna från Cervelo och är som klippt och skuren för racercykling och triathlon. Precis som många andra av cyklarna i Cervelos utbud är Cervelo S3 tillverkad av lättviktsmaterialet kolfiber. Detta lätta material tillsammans med andra förstklassiga tillbehör på cyklarna gör att den totala vikten uppgår till endast sju kilo. Cervelo S3 är en sammansättning av avancerad ingenjörskonst, mångårig utveckling och erfarenhet inom cykelindustrin. Det tål att nämnas att när denna modell av cykelram lanserades under 2011 blev det en stor framgång där några av framgångarna inkluderade topplaceringar i några utav etapperna i Tour de France.

Design och utförande

Likväl som Cervelo S3 är en fullfjädrad racercykel av världsklass är den också en designmässig fullträff. Ramens coola och linjära utformning tillsammans med de snygga placeringarna av märkesloggan gör Cervelo S3 till ett självklart val för dig som älskar racercykling. Förutom den snygga designen har Cervelo valt att utrusta sin racercykel med högteknologiska:
Cervelo S3
  • Bromsar
  • Växlar
  • Kabeldragning
När du cyklar i höga hastigheter behöver du alltid vara beredd på att göra snabba inbromsningar. De högteknologiska och avancerade bromsarna på Cervelo S3 gör att du alltid kan göra både snabba och säkra inbromsningar. Handbromsarna är dessutom ergonomiskt och lättåtkomligt placerade på cykels bockstyre. Racercykling kräver att du snabbt och enkelt kan byta växlar och det kräver också att du har en cykel med många växlar. När du köper Cervelo S3 kommer du att upptäcka att växelbytet sker snabbt och smidigt och endast enkla handgrepp krävs för att växla. Växelutrustningen är hämtad från Shimanos sortiment så även valet av växlar är av absoluta toppklass. Den integrerade kabeldragningen hjälper till att skydda både växelvajrar och andra kablar så att de inte skadas eller att du riskerar att fastna i dem.

Med smala nyheter från Mavic

När du cyklar på en racercykel kan du komma upp i väldigt höga hastigheter. De smala däcken hjälper dig att komma upp i otroligt höga hastigheter. Både däcken och hjulen kommer från Mavic och även här visar Cervelo att endast det bästa är gott nog. Här hos oss på Bikester kan du även hitta många saker som passar perfekt när du racercyklar. Vattenflaskor, reflexer och hållare för cykeldatorer är bara några exempel på produkter som finns i vårt stora utbud. Glöm inte snygga och funktionella cykelkläder. Vi har kläder för både killar och tjejer och framförallt cykelskor som passar till de pedaler som du väljer till din Cervelo S3. Vår kundvänliga webbutik ger dig alltid 100 dagars öppet köp när du handlar hos oss och alltid fri retur. Tveka inte att ta din cykling till en ny nivå. Satsa på Cervelo S3 som du hittar här hos oss på Bikester.se

Fler Cervelo modeller:  R3 |  P5 |  R5 |  S2 |  P3 |  S5 | BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes