Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

VINTERREA 2019! - Upp till 70% rabatt

Företagskund

Cervelo P5

8 Artiklar
Pris i kr
Sortera
 
Sida 1 av
1

Cervelo P5

Cervelo P5 är en högkvalitativ racercykel. Denna racercykel är flitigt representerad i många internationella cykeltävlingar och har även haft flera topplaceringar sedan lanseringen av lättviktsramen i kolfiber. Kolfiberramen tillsammans med förstklassiga bromsar, växlar, integrerad kabeldragning och mycket mer gör Cervelo P5 till en världsledande cykel inom triathlon och racing.

Snabb och cool

När du köper din Cervelo P5 kommer du att upptäcka vilken genomgående hög prestanda denna cykel har. Tillsammans med din goda kondition kan du komma upp i avsevärt höga hastigheter och känna att hjulen ligger som klistrade mot den hårda asfaltbeläggningen. Förutom den höga prestandan kommer du även att få en designmässigt snygg och cool cykel. Den sportiga looken och den stilrena designen är genomgående för hela Cervelo P5. Färgerna är sportiga och märkesloggan är väl synlig på både ram och hjul. Vid riktigt höga hastigheter är det svårt att urskilja färgerna när de smälter ihop till ett enda coolt streck. Lättviktsmaterialet kolfiber bidrar starkt till att cykeln kvalificerar sig till en av världens bästa men det finns även andra avgörande faktorer som gör Cervelo P5 till en unik cykel. Cervelo har valt att samarbeta med några av världens ledande tillverkare av cykeltillbehör och resultatet är klockrent. Förutom ram och design från Cervelo hitta du även komponenter från:
Cervelo P5
  • Magura
  • Mavic
  • Shimano
Magura har under lång tid haft stora framgångar med tillverkningen av cykelbromsar. På nya Cervelo P5 är alla bromsdelarna både framtill och baktill tillverkade av Magura som ger dig en av marknaders bästa cykelbromsar. Du kan på ett säkert och effektivt sätt göra häftiga inbromsningar och samtidigt behålla kontrollen över cykeln. Lätta handtryck på frambromsen ger dig mjuka inbromsningar så att du kan sänka farten i kurvor. Bromsarna är ergonomiskt utformade och lättåtkomliga.
Mavic är ett franskt företag som specialiserat sig på att tillverka cykelhjul och däck. Frankrike har en gedigen cykelkultur med bland annat välkända Tour de France som ett av världens mest kända cykellopp. Mavic är specialister på att tillverka smala och slitstarka däck som ger dig den bästa komforten när du cyklar.
Shimano har länge varit ett känt märke i cykelsammanhang, främst med anledning av de exceptionellt högteknologiska växelsystem som företaget tillverkar till cyklar. Det är alltså ingen slump att Cervelo valt Shimano som leverantör för växelkomponenter till Cervelo P5.
Med komponenter från några av världens ledande tillverkare av cykeltillbehör kan inte Cervelo P5 bli annat än en helt perfekt racer- och triathloncykel.

Mer än en cykel

Att delta i ett triathlon kräver stora och noggranna förberedelser. Det är viktigt att du kontinuerligt bygger upp din kondition och prestationsförmåga genom varierande träningsformer. Här hos oss på Bikster.se hittar du kläder och produkter som passar perfekt till flera olika sporters sporter. Tveka inte att beställa hem billiga och bra träningsplagg som kommer att underlätta din träning. Du får alltid 100 dagars öppet köp och fri retur ifall du behöver skicka tillbaka en vara. Med Cervelo P5 blir du en del av cykeleliten. Köp din triathloncykel från Bikester.se

Fler Cervelo modeller:  R3 |  S3 |  R5 |  S2 |  P3 | BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.