Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trendig innovation – Cyklar från märken i framkant

Företagskund

CeramicSpeed

32 Artiklar
CeramicSpeed

CeramicSpeed - #PartoftheVictory

Med innovation och prestation i absolut fokus har CeramicSpeed höjt ribban för tävlingscykling. Det började 1998 när deras keramiska kullager var med och satte det nya världsrekordet i 24hr inline skating. 2 år senare började de med cykelkomponenter och 2001 satt de på sin första Tour De France-cykel. Startskottet löd och CeramicSpeed grundades i Holstebro, Danmark. Där de fortsätter att tänja på gränser och skapa högkvalitativa produkter varje dag.

Sortera
 
Sida 1 av
1

CeramicSpeed

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket CeramicSpeed har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med CeramicSpeed i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från CeramicSpeed i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra CeramicSpeed-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från CeramicSpeed kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av CeramicSpeed produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes