Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

VINTERSÄSONG – Klara, färdiga, fynda!

Företagskund

Casio G-Shock

När ett älskat fickur som han fått av sin far gick sönder dedikerade Casios skapare Kikuo Ibe sitt liv till att utveckla armbandsur som skulle vara mer robust än någonting tidigare sett. För att kunna göra en 'oförstörbar' klocka, skulle det behöva klara "Triple 10"-konceptet: Klockan skulle behöva ha ett batteriliv på 10 år, klara av ett fall på 10 meter och vattentryck upp till 10 bar. Samtidigt som denna nya klocka skulle vara multifunktionell och estetiskt tilltagande. Resultatet var den första G-SHOCK - och denna kultklocka har varit en av CASIO's mest populära serier i över 35 år.

Favoriter i G-SHOCK -serie

Upptäck toppsäljarna från G-SHOCK

PRO TREK - För dina friluftsäventyr

På turne med PRO TREK SMARTPRO TREK SMART


Bikemap erbjuder över 3.4 miljoner cykelrutter över 80 länder. Upptäck fantastiska platser för cykling på din nästa resa - på hemmaplan eller utomlands. Få användbar informationinformation såsom ruttlängd, interaktiva höjdmeterprofiler eller vart närmsta toalett, mekaniker eller bankomat är. Varje dag lägger detta aktiva community till tusentaös nya rutter. CASIO WSD-F20A och F30 smartwatches är perfekt matchade med appen, så du kan se all ruttinfo på din handled!


CASIO G-SHOCK

11 Artiklar
Sortera
Sida 1 av
1

CASIO G-SHOCK

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket CASIO G-SHOCK har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med CASIO G-SHOCK i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från CASIO G-SHOCK i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra CASIO G-SHOCK-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från CASIO G-SHOCK kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av CASIO G-SHOCK produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes