Cykelbutik online
Festliga priser med upp till 70 %¹ rabatt
30 DAGARS ÖPPET KÖP, FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Orädd innovation bygger bättre cyklar

Sedan 1971 har namnet Cannondale varit synonymt med innovation. Från sitt första cykelsläp och touringcyklar i aluminium till de senaste racercyklarna i kolfiber har Cannondale tänjt på gränserna för vad som är möjligt. Cannondale har öppnat en ny väg, banbrytande innovationer som förbättrar körupplevelsen för cyklister av alla slag. Oavsett var eller vad du cyklar, släpp regelboken och följ med!

Cannondale

13 Produkter
Filter
Återställ

Färger

 • grå
 • orange
 • pink
 • blå
 • svart

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

 • 1
 • 3
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Cannondale Treadwell 2 Ltd 27.5" grå
Cannondale Treadwell 2 Ltd 27.5" grå grå
Cannondale
Treadwell 2 Ltd 27.5" grå
Rek. 11 195 kr 6 295 kr
 • Versioner: S | 38,7cm (27.5")
- 43 %
Cannondale KNOT Styrstam kolfiber -17°
Cannondale KNOT Styrstam kolfiber -17°
Cannondale
KNOT Styrstam kolfiber -17°
Rek. 1 535 kr 575 kr
 • Versioner: 100mm
- 62 %
Cannondale Trail 6 orange
Cannondale Trail 6 orange orange
Cannondale
Trail 6 orange
Rek. 9 155 kr 6 165 kr
 • Versioner: L | 48cm | 29" (29")
- 32 %
Cannondale Trail 6 grå
Cannondale Trail 6 grå grå
Cannondale
Trail 6 grå
Rek. 9 155 kr 8 195 kr
 • Versioner: S | 40cm | 27,5" (27.5")
- 10 %
Cannondale Trail SL 3 Dam blå
Cannondale Trail SL 3 Dam blå blå
Cannondale
Trail SL 3 Dam blå
Rek. 14 255 kr 7 895 kr
 • Versioner: L | 47cm (29")
- 44 %
Cannondale Topstone Carbon 1 svart
Cannondale Topstone Carbon 1 svart svart
Cannondale
Topstone Carbon 1 svart
Rek. 91 775 kr 64 285 kr
 • Versioner: L | 55,3cm (28")
- 29 %
Cannondale SuperSix EVO Hi-Mod Disc Red eTap AXS pink
Cannondale SuperSix EVO Hi-Mod Disc Red eTap AXS pink pink
Cannondale
SuperSix EVO Hi-Mod Disc Red eTap AXS pink
Rek. 120 335 kr 89 975 kr
 • Versioner: 54cm (28")
- 25 %
Cannondale Hollowgram Save Styrstam +6°
Cannondale Hollowgram Save Styrstam +6°
Cannondale
Hollowgram Save Styrstam +6°
Rek. 1 195 kr 525 kr
 • Versioner: 110mm
- 56 %
Cannondale KNOT Styrstamsskydd 100 mm
Cannondale KNOT Styrstamsskydd 100 mm
Cannondale
KNOT Styrstamsskydd 100 mm
Rek. 129 kr 45 kr
- 65 %
Cannondale KNOT Styrstamsskydd 110 mm
Cannondale KNOT Styrstamsskydd 110 mm
Cannondale
KNOT Styrstamsskydd 110 mm
Rek. 129 kr 45 kr
- 65 %
Cannondale KNOT Styrstamsskydd 80 mm
Cannondale KNOT Styrstamsskydd 80 mm
Cannondale
KNOT Styrstamsskydd 80 mm
Rek. 129 kr 45 kr
- 65 %
Cannondale KNOT Styrstamsskydd 90 mm
Cannondale KNOT Styrstamsskydd 90 mm
Cannondale
KNOT Styrstamsskydd 90 mm
Rek. 129 kr 45 kr
- 65 %
Cannondale KNOT Styrstamsskydd 120 mm
Cannondale KNOT Styrstamsskydd 120 mm
Cannondale
KNOT Styrstamsskydd 120 mm
Rek. 129 kr 45 kr
- 65 %

Köp Cannondale billigt online hos Bikester

Cannondale är en tillverkare av cyklar och tillhörande utrustning. Företaget grundades år 1971 och har sedan dess vuxit enormt i omfattning. Till att börja med tillverkade de endast specifika delar till cyklar, men när de 1983 presenterade sin första fullständiga cykel var det en revolution. Till skillnad från de på den tiden vanliga ramarna gjorda i stål var denna en modell som var helt tillverkad i aluminium och på så sätt var betydligt lättare. Sedan dess har de blivit väletablerade på cykelmarknaden och säljer idag allt från hela cyklar till cykelkläder. Cannondale Sverige erbjuder precis likadana varor som resten av världen. Cannondale cykelskor

Produkter från Cannondale

Alla cyklar från detta märke är uppdelade i olika kategorier. Grovt kan man säga att du från detta märke återfinner cyklar inom Road, Mountainbikes, Rekreationscyklar, Cyklar för kvinnor och sist men inte minst finns det cyklar även för barn. Detta innebär att det i utbudet från Cannondale finns cyklar för hela familjen. En av de viktigaste ingredienserna i Cannondales framgångar är att de hela tiden fokuserar på innovation, att införliva all den senaste teknologin som såväl företaget som andra utvecklar, in i de senaste modellerna av deras cyklar. En av deras viktigaste innovationer på senare år är deras fjädrande framgafflar som är försedd med en rad tekniska lösningar som gör dem fördelaktiga för alla användare. Genom en rad olika åtgärder har man kunnat konstruera en framgaffel som är både lättare, starkare och flexibel. Denna samtidigt som den är oerhört enkel att använda och installera. Men även inom de andra delarna på cykeln har Cannondale kommit med förbättringar som gör att cykeln både presterar och håller bättre. Till exempel så har de genom noggranna analyser av förslitningsskador försett många av sina cyklar med extra stöd för att klara av även de värsta påfrestningarna. Dessutom är deras testning av produkterna rigorös. Du hittar deras produkter inom följande kategorier:

 • Road
 • Mountainbike
 • Recreation & Urban
 • Women
 • Kids
 • Cykelkläder

Var och en av dessa kategorier har sedan sina egna underkategorier med produkter som alla håller en hög kvalitet. Vad vi har här är en rad olika modeller som alla är speciellt designade för att lösa de problem som cyklister kan komma att ställas inför. Bland de cyklar som är gjorda för racing hittar du bland annat modellen Supersix som ligger bakom många prestigefulla vinster. Faktum är att näst intill exakt denna cykel har varit delaktig i en Giro de Italia-vinst. Modellen är speciellt designad och genomtänkt för att ge bästa möjliga respons, från växlar till bromsar och styrförmåga. Inom denna kategori hittas även cyklar speciellt designade för triathlon. Inom mountainbike-sektionen erbjuder detta märke också en rad vinnande modeller. Till exempel hittar du modellen Claymore som man med ett knapptryck kan omvandla fjädringen på för att anpassa den till var individs behov. Dessutom finns en rad olika kategorier där cyklarna har anpassats för att antingen vara lämpliga för trail eller för downhill-åkning. Sist men inte minst erbjuder Cannondale en rad olika intressanta cyklar för rekreation. Dessutom kommer du på Bikester att finna en rad kläder från märket. På det hela taget erbjuder Cannondale cyklar av oerhört hög kvalitet som kan användas i många olika sammanhang. Deras långa meritlista på vinster gör dem till ett viktigt företag för cyklister.

Kort historia om företaget Cannondale

Cannondale har en början som mer eller mindre kunde vara tagen ur en film. På vinden av en Pickles-fabrik började grundarna, Joe Montgomery och Jim Catrambone att sälja packningsutrustning för friluftsliv och framförallt för cykling. På avvägar började de också sälja en produkt som blev mycket populär, en barnvagn som kunde kopplas till cykeln. Detta blev början till en framgångssaga som snart fick oanade konsekvenser för cykelsporten. När de lanserade sin första cykel 1981 blev denna genast populär och sedan dess har deras framgångar bara fortsatt. Med en stor tonvikt på innovation har detta företag snabbt kommit att bli en viktig institution för alla som älskar cykling. Att deras utbud sträcker sig från professionella tävlingscyklar till mountainbikes och cyklar för rekreation gör deras märke till ett som kan användas av alla i familjen.

Service och garanti på produkter från Cannondale

Som med alla produkter som du köper hos Bikester gäller öppet köp på 30 dagar. Detta kräver dock att förpackningen är obruten och att du har kvittot kvar. På själva produkten har du också en lagstadgad garanti som gör att du får denna reparerad eller ersatt om den skulle gå sönder på grund av ett fabrikationsfel. Titta runt i utbudet på Bikester för att få en bra uppfattning om vilka produkter från Cannondale som kan komma att passa dig. Ett bra förslag är också att du tittar in på deras hemsida för att läsa mer om den teknologi och de fantastiska lösningar som företaget ständigt integrerar i sina produkter. Med en cykel från Cannondale garanteras du en kvalitetsprodukt som ger dig enorma möjligheter som cyklist.