Cykelbutik online
Cykla, simma, spring! | Vi har utrustningen för en aktiv sommar
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr 6, Cyklar 250 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

Chorus 12 Skivbroms 12-speed 140mm Rear right

ID: 1019081

- 19 %
4 015 kr
3 245 kr SEK
inkl. moms, Fri frakt

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr 6, Cyklar 250 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Värt att veta

Campagnolo Chorus 12 Skivbroms 12-speed 140mm Rear right

Den nya Chorus DB-gruppen kommer ut på marknaden för att utöka utbudet av innovativa tekniska lösningar som erbjuds av 12-växelgrupper. Den nya Chorus DB 12-växelgruppen lanseras med de specifika kombinationerna 48/32 och 11-34 och är lämplig för dem som gillar att tillbringa många timmar på blandade banor utan att kompromissa med de tävlingsprestanda som garanteras av alla Campagnolo-grupper. Traditionellt sett är användningen av olika material och därmed den låga extra vikten, tillsammans med en bakre urspårare som är nyutvecklad för större kassetter, de viktigaste elementen som skiljer den nya Chorus 12-växel-gruppen från Super Record 12-växel- och Record 12-växel-grupperna.

Den fantastiska ergonomin, som under årens lopp har blivit Campagnolos visitkort, har förbättrats ytterligare i och med den senaste introduktionen av Super Record- och Record 12-växel-grupperna. Den nya standarden, som inte bara är ergonomisk utan också individuellt anpassningsbar, finner sin fortsättning i utformningen av Chorus-spakarna. Bortsett från bromshandtaget i aluminium, som har en beläggning som förbättrar finishen och känslan av kontakten med handen, har Ergopower Chorus funktioner som är mycket lika dem i Super Record- och Record-bromshandtagen. Den nya utformningen av handskyddsgummit, bromsspakarna och de större drivsystemspakarna samt räckviddsinställningen, som gör att Ergopower-bromsspaken kan anpassas individuellt till olika handstorlekar, gör dessa nya komponenter unika och flexibla. Campagnolos beprövade filosofi med ett handtag och en åtgärd förhindrar felmanövrering, även i ögonblick av tävlingsspänning eller trötthet. Den interna ultra-shift-mekanismen styr den 12-växlade bakre derailleuren så att upp till 5 kugghjul kan växlas ner eller 3 kugghjul upp i en enda rörelse. Tack vare de nya kablarna och deras höljen erbjuder Chorus bromsspakarna samma extremt hållbara och mjuka växlingsprestanda som andra 12-växlade grupper.

Tack vare kolvarna med en diameter på 22 mm har Campagnolos plattmonterade bromsar alltid en kraftfull och lättkontrollerad bromskraft. Klossarna återställs av magnetsystemet utan friktion när bromsspaken släpps. En speciell metallplatta mellan bromsbelägget och kolven i bromsbromsen dämpar vibrationer vid bromsning.

De olika modellerna av Campagnolos bromsbromsar kan utrustas med den skiva som användaren väljer och uppfyller de högsta prestandakraven: förutom den specifika främre bromsbromsen med en diameter på 160 mm finns bakre bromsbromsar även tillgängliga för skivor med en diameter på 160 eller 140 mm. Särskild uppmärksamhet har också ägnats åt att underlätta underhålls- och monteringsarbetet: bromsbeläggen, som är utrustade med en slitageindikator, är lätta att byta ut eftersom de inte kräver några returfjädrar. Fokus har också legat på att montera skivan på bromsmottagaren för att förenkla och påskynda hjulbytet.

Detaljer

  • “Principen "en spak - en åtgärd / inga missade växlingar tack vare intuitiv växling
  • Med magnetiskt hållningssystem för bromsklossar
  • Bromsskiva konstruerad för 140 mm skiva
  • Endast kompatibel med Campagnolo 12-speed komponenter med identifiering > F- / G- / FG-
Visa alla modeller inom Campagnolo Chorus -serien

På detaljnivå

Användningsområde
Landsväg, Endurance
Typ
Med växel-/bromshandtag kombinerade
Huvudinformation
Utförande: BakhjulBromsteknik: Hydraulisk
Bromshandtag
Bromsstorlek: Full hand
Växelreglage
Växelteknik: MekaniskKompatibel: ErgopowerKompatibilitet: CampagnoloHögerväxel: 12 växlar
Tjocklek
Främre bromsok: Flat mountAntal bromskolvar bak: 2
Bromsskiva
Skivbroms: Utan skiva
Bromsvätska
Bromsvätska: MineraloljaTyp: Campagnolo
Egenskaper
Fylld och redo för montering
Vikt
370 g
Inkluderar
Ingår i leveransen: 1 Campagnolo Chorus 12 skivbroms höger bakhjul 12-speed inkl. växelkabel / ytterhylsa
Aktuell i vårt sortiment
2020
Produktnummer
1019081

Video

Kundernas åsikter

Tyck till. Bli först med att betygsätta den här produkten.