Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Bolle 3 Artiklar

Pris i kr
Sortera
 
Sida 1 av
1

Köp Bolle solglasögon billigt online hos Bikester.se

Bolle är en av de äldre tillverkarna av skyddsglasögon och har idag en stor del av världsmarknaden när det kommer till professionella cykelglasögon för skydd mot väder och vind. Speciellt har märket sedan de började tillverka skidglasögon på 1960-talet nischat in sig mot alla olika sporter där man är i behov av skydd för ögonen. Förutom skydd vid snösporter erbjuder de också skydd som passar väl vid sporter så som tennis, golf och inte minst cykling. Med anor från 1888 är det inte svårt att förstå att Bolle har erfarenhet av att optimera din sportsliga utövning.
Bolle sportglasögon

Tekniska lösningar och produkter

Bolle tillverkar solglasögon av yttersta kvalitet och de erbjuder dessa för såväl kvinnor som män. Alla deras produkter har utvecklats specifikt för att passa de behov som respektive sport ställer. Dessutom lägger företaget stora resurser på forskning och för att genom teknisk innovation ständigt förbättra sina solglasögon. När det kommer till den teknik som är nödvändig för att skapa ett par perfekta solglasögon finns det en rad olika koncept som företaget utvecklat. De första gäller de som påverkar själva glaset varigenom man tittar. De andra är de som berör bågarna som håller glaset på plats framför ögonen. Inom båda dessa områden excellerar Bolle. När det kommer till glaset är de flesta glasögonen konstruerade genom att de ger en förbättrad polarisering. En ökad polarisering innebär att kontrasten blir högre och att det därför kan bli lättare att urskilja saker. Under en situation där solljuset är kraftigt minskar nämligen kontrasten vilket alltså glasögonen från Bolle åtgärdar. Företaget använder sig också av en effektiv modulatorteknologi som innebär att ljusnivån blir jämn i glasögonen. Om ljusförhållandena snabbt skulle ändras så kan man nämligen lätt bländas för en stund men med Bolles modulatorteknologi minskar denna tillfälliga bländning och hjälper dina ögon att få en bekväm sikt åter. Dessa är de två funktioner som generellt erbjuder stora fördelar för cyklister. Men bågar från Bolle är också utrustade med den senaste intressanta teknologin som gör detta märke perfekt för cyklister. Allt från bågarnas hållbarhet till deras justering på huvudet är noggrant uträknad för att ge användarna största möjliga komfort under åkturen. Detta gör dessa bågar till fantastiska cykelglasögon. För tillfället erbjuder Bolle solglasögon i 4 olika modeller som är speciellt anpassade för cyklister. På Bikester hittar du även andra från detta märke som har en mer allround-karaktär, men dessa kommer inte att behandlas i denna text. De fyra glasögonmodellerna är:
  • Tempest
  • Helix
  • Draft
  • Vortex
Samtliga modeller har sina små egenheter men i stora drag är det mest av allt design som skiljer dem åt. Till att börja med har till exempel Tempest utbytbara glas som kan skiftas efter väder och vind och som dessutom kan justeras perfekt över din nästipp. Många av modellerna är också försedda med en rad av märkets tekniska innovationer som gör dem extra fördelaktiga att använda under cykelturen. Till exempel är de flesta glas gjorda för att tåla förhållandevis hårda tag och komma tillrätta med andra saker som de kan utsättas för under åkturen. På det hela taget erbjuder Bolle fantastiska glasögon perfekt anpassade för cyklister på alla nivåer.

Hur bör man ta hand om sina glasögon från Bolle

För att dina glasögon ska hålla och kunna användas så länge som möjligt är det viktigt att du tar hand om dem på rätt sätt. Att följa alla kostens regler vad gäller detta kan förlänga deras liv med tiotals år. Här kommer några tips på hur du bör se efter dina glasögon. För det första så bör varje användare komma ihåg att trots att glaslinserna är preparerade för att vara extra tåliga så klarar de inte vad som helst. Men om du följer några enkla regler kommer dina bågar att kunna hålla länge. För det första så bör du alltid rengöra dem innan användning. Detta kommer nämligen att göra att partiklar på glasets utsida inte kan komma åt och repa glaset. Dessutom bör du se till att då och då tvätta av dem med ljummet vatten och torka med en mjuk trasa. Använd aldrig papper och tvätta dem inte heller i saltvatten. Sist men inte minst bör du alltid förvara dem i deras tillhörande fodral när de inte används.

Garanti och service

Som med alla glasögon och andra produkter som du köper från Bikester ingår öppet köp i hela 100 dagar. Detta gör att du alltid kan ångra dig och få tillbaka dina pengar. Men det gäller naturligtvis endast om din förpackning är obruten och om du har kvar ditt kvitto. Sedan har du också en lagstadgad garanti på hela 24 månader. Om dina bågar skulle gå sönder på grund av produktionsfel eller dylikt kommer de alltså att lagas eller att ersättas. För att få reda på mer om Bolle gör du rätt i att gå in på deras hemsida för att inspireras av deras erfarenhet och tekniska kunnande.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.