Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Nya cyklar 2019 - Välkomna våren med en ny hoj!

Företagskund

Blinkers

3 Artiklar
Pris i kr
Blinkers

Blinkers - Det ultimata säkerhetslyset för din cykel

Blinker har revolutionerat den del av cykling som många tänkt på och sökt efter. I en smidig och snygg design har Blinkers tagit fram lampor för din cykel med indikatorer som ger medtrafikanter runt omkring dig en aning om vart du ska. Något som är lagstadgat i biltrafiken men som inte riktigt spridit sig till cykelvärlden. Detta vill Blinkers ändra på och är på mycket god väg med sin teknologi och avskalade design.

Sortera
Sida 1 av
1

Blinkers

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket Blinkers har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med Blinkers i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från Blinkers i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra Blinkers-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från Blinkers kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av Blinkers produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.