Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

VINTERSÄSONG – Klara, färdiga, fynda!

Företagskund

Bleedkit

21 Artiklar
Kategorier
BLEEDKIT från A-Z
  1. Bromsar
  2. Skivbromsar & Tillbehör
Pris i kr
Kundrecensioner
Bleedkit

Bleedkit - professionell ventilering av skivbromsar

Om trycket i skivbromsen sjunker eller bromshandtaget går att dra för nära styret under långa turer, då har antagligen luft kommit in i systemet och det är dags för bromsventilering. Bleedkit gör högkvalitetsutrustning för ventilering av hydrauliska skivbromsar och bromsvätska. Märket gör det enkelt och snabbt att underhålla cykeln själv, och besparar dig turen till närmsta verkstad.

Sortera
Sida 1 av
1

Bleedkit

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket Bleedkit har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med Bleedkit i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från Bleedkit i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra Bleedkit-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från Bleedkit kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av Bleedkit produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 40 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes