100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr6
40,000 Produkter 600 Märken
Cykelbutik online

Bikesterbutiken


Stockholm

Bikester Stockholm

Uddvägen 5
131 54 Nacka

Tel.: 08 40 30 4702
Mail:

Måndag - Fredag: 10:00 - 19:00
Lördag: 10:00 - 17:00
Söndag: 11:00-16:00

Hämta i butik

Lokal monteringstjänst för din cykel
Bestellprozess Übersicht

Du lägger dina önskade produkter i kundvagnen

Bestellprozess Übersicht

Som leveransalternativ väljer du ”Hämta i butik”

Bestellprozess Übersicht

Vi skickar din order till butiken

Bestellprozess Übersicht

Om du beställt en cykel gör vi den körklar

Bestellprozess Übersicht

Du får ett meddelande så fort din order är redo att hämtas

Bestellprozess Übersicht

Du kan nu hämta ut dina varor i butiken

Fördelar med att handla i vår butik

Elcyklar

Oavsett om det är för city, landsväg eller mtb, erbjuder vi ett stort urval av elcyklar. Vi hjälper dig hitta den perfekta elcykeln efter just dina preferenser.

Kompetent rådgivning

Våra kunniga cykelspecialister hjälper dig hitta din drömcykel och passande utrustning.

Reparation och montering

Vi tar hand om montering och individuell inställning av din cykel i butiken. Du kan naturligtvis också komma tillbaka till oss med din cykel för reparation när som helst.

Provkör

Du kan testa våra cyklar i butiken, även utomhus!

Hämta i butik

Har du hittat den perfekta cykeln online kan du leverera den till vår butik. Vi tar hand om monteringen och anpassar den individuellt efter dig.

Ytterligare tjänster

  • Hjulinställning
  • Årlig kontroll
  • Service
  • Och mycket mer

Bikester in action!

Bikester finns som fysisk butik för att vi, även i person, ska kunna ge våra kunder bästa möjliga service. Det är likväl en samlingspunkt för alla som vill ha professionell hjälp på plats som en samlingsplats för den nyfikna, där du har den lyxiga möjligheten att kunna testa cyklarna ”in action”. Även utomhus!

Stort sortiment

Cykelentusiaster har allt de kan önska i den nya butiken. Här hittar du ett brett utbud av cykeldelar, massor av praktiska tillbehör och naturligtvis ett stort utbud av cyklar och elcyklar. Du kan klämma och känna på cyklarna men även testköra dem utomhus. Oavsett om det är för att du vill ha en cykel att pendla till och från jobbet med, en för långturer och cykelsemestrar, på landsvägar uppe i bergen eller för att köra tekniska mountainbiketrails, så hittar du det du söker. Vi har allt för alla med hundratals märken i vårt sortiment. I butiken kan du testa många av våra egna favoriter från VOTEC och Ortler samt populära modeller från Cube, Cannondale, s’cool med flera. Vi specialiserar oss även på elcyklar så vi har säkert något som passar just dig. Det är bara några exempel på lite av det vi erbjuder så kom in på en kaffe och säg hej så får du se och uppleva Bikester med egna ögon!

Service i världsklass

Precis som i vår onlineshop är service mycket viktigt i den lokala butiken. Vi ger varje kund råd och ser till deras individuella önskemål. Förutom kompetent och professionell rådgivning, erbjuder vi också en komplett reparations, monterings och verkstadstjänst. Du kan till exempel använda dig av tjänster som rengöring, montering av tillbehör, växelinställning och anpassning eller byte av slang och däck. Om du beställt din cykel på bikester.se kan du ta med den till butiken för professionell montering alternativt få din cykel levererad direkt till butiken där vi monterar den och ställer in den åt dig.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner