Cykelbutik online
Nya modeller på lagret
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Bikesterbutiken


Stockholm

Bikester Stockholm

Uddvägen 5
131 54 Nacka

Måndag - Fredag: 10-19
Lördag: 10-17
Söndag: 11-16

Avvikande öppettider

15/4 Långfredagen 11-16
16/4 Påskafton 10-17
17/4 Påskdagen 11-16
18/4 Annandag påsk 11-16
1/5 Första maj 11-16
26/5 Kristi himmelfärdsdag 11-16
5/6 Pingstdagen 11-16
20/9 Inventering Stängt
5/11 Alla helgons dag Stängt
24/12 Julafton Stängt
25/12 Juldagen Stängt
26/12 Annandag jul Stängt
31/12 Nyårsafton Stängt
1/1 Nyårsdagen Stängt
6/1 Trettondedag jul Stängt

Fördelar med att handla i vår butik

Elcyklar

Oavsett om det är för city, landsväg eller mtb, erbjuder vi ett stort urval av elcyklar. Vi hjälper dig hitta den perfekta elcykeln efter just dina preferenser.

Kompetent rådgivning

Våra kunniga cykelspecialister hjälper dig hitta din drömcykel och passande utrustning.

Cykelverkstad och monteringshjälp

Vi tar hand om reparationer, montering och individuell inställning av din cykel i vår cykelverkstad i butiken. Dessutom är vi ett certifierat Shimano Service Center som är specialutbildade för att hantera alla Shimanos produkter.

Ytterligare tjänster

  • Hjulinställning
  • Årlig kontroll
  • Service
  • Och mycket mer

Provkör

Du kan testa våra cyklar i butiken, även utomhus!


Butikssortiment

Ta reda på vilka produkter som finns i butiken på vår hemsida genom att välja produktkategori och använda filtret längst ner till vänster på sidan. Klicka på ”Tillgänglighet i butik” så får du upp de produkter som finns tillgängliga i butiken.


Bikester in action!

Bikester finns som fysisk butik med en professionell cykelverkstad för att vi, även i person, ska kunna ge våra kunder bästa möjliga service. Det är likväl en samlingspunkt för alla som vill ha professionell hjälp på plats som en samlingsplats för den nyfikna, där du har den lyxiga möjligheten att kunna testa cyklarna ”in action”. Även utomhus!

Stort sortiment

Cykelentusiaster har allt de kan önska i den nya butiken. Här hittar du ett brett utbud av cykeldelar, massor av praktiska tillbehör och naturligtvis ett stort utbud av cyklar och elcyklar. Du kan klämma och känna på cyklarna men även testköra dem utomhus. Oavsett om det är för att du vill ha en cykel att pendla till och från jobbet med, en för långturer och cykelsemestrar, på landsvägar uppe i bergen eller för att köra tekniska mountainbiketrails, så hittar du det du söker. Vi har allt för alla med hundratals märken i vårt sortiment. I butiken kan du testa många av våra egna favoriter från VOTEC och Ortler samt populära modeller från Cube, Cannondale, s’cool med flera. Vi specialiserar oss även på elcyklar så vi har säkert något som passar just dig. Det är bara några exempel på lite av det vi erbjuder så kom in på en kaffe och säg hej så får du se och uppleva Bikester med egna ögon!

Service i världsklass

Precis som i vår onlineshop är service mycket viktigt i den lokala butiken. Vi ger varje kund råd och ser till deras individuella önskemål. Förutom kompetent och professionell rådgivning, erbjuder vi också en komplett reparations, monterings och verkstadstjänst i vår cykelverkstad. Du kan till exempel använda dig av tjänster som rengöring, montering av tillbehör, växelinställning och anpassning eller byte av slang och däck. Om du beställt din cykel på bikester.se kan du ta med den till butiken för professionell montering. Vi är dessutom ett certifierat Shimano Service Center vilket betyder att vi har bevisad extra kompetens på Shimanos produkter.