Säkerheten först! | Hjälmar & lås för att skydda dig och din cykel
Cykelbutik online
Fahrrad.de Stores und Partner
fahrrad.de logo

Bikesterbutiken & Servicepartners

Bikesterbutiken

Äntligen har Bikester sin egen butik i Stockholm! På Uddvägen 5 precis vid Sickla köpkvarter kan du komma in och snacka cyklar, ta en kaffe och provköra vårt stora utbud av cyklar. Det finns parkeringsfickor och garage utanför, men du når oss även lätt genom att åka buss eller tvärbana till Sickla eller Hammarby sjöstad. Vi har ett brett utbud, men ännu bredare kompetens och strävar ständigt efter att ge dig bästa möjliga service, ge professionell rådgivning och erbjuda ett stort utbud av cyklar och reservdelar.


Servicepartners

För att kunna erbjuda service och tillgänglighet där du bor har vi ett nätverk av auktoriserade Bikester-servicepartners som komplement till egna butiker. Dessa hjälper till att ta hand om montering och kontroll av alla viktiga funktioner på din cykel. Våra partners står även till förfogande för reparationer och annan expertis.


Gratis provkörningar – även utomhus!
Stort utbud av elcyklar
Servicepunkt för professionell reparation och montering
Kom in och ta en kaffe och snacka cykel!
Cykelmontering och individuella inställningar efter dina behov
Verkstad med fulltäckande service – Vi älskar cyklar och tar gärna hand om din, även om du inte köpt den hos oss.
Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner