Cykelbutik online
Festliga priser med upp till 70 %¹ rabatt
30 DAGARS ÖPPET KÖP, FRI RETUR
Fri frakt över 900 kr 6, Cyklar 299 kr
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Fahrrad.de Stores und Partner
fahrrad.de logo

Bikesterbutiken & Servicepartners

Bikesterbutiken

Äntligen har Bikester sin egen butik i Stockholm! På Uddvägen 5 precis vid Sickla köpkvarter kan du komma in och snacka cyklar, ta en kaffe och provköra vårt stora utbud av cyklar. Det finns parkeringsfickor och garage utanför, men du når oss även lätt genom att åka buss eller tvärbana till Sickla eller Hammarby sjöstad. Vi har ett brett utbud, men ännu bredare kompetens och strävar ständigt efter att ge dig bästa möjliga service, ge professionell rådgivning och erbjuda ett stort utbud av cyklar och reservdelar.


Servicepartners

För att kunna erbjuda service och tillgänglighet där du bor har vi ett nätverk av auktoriserade Bikester-servicepartners som komplement till egna butiker. Dessa hjälper till att ta hand om montering och kontroll av alla viktiga funktioner på din cykel. Våra partners står även till förfogande för reparationer och annan expertis.


Ready-to-ride monteringstjänst

I samarbete med MIOO erbjuder vi kunder i Stockholm, Göteborg och Malmö en mobil cykelservice där din cykel blir monterad och körklar hemma vid din dörr. Välj helt enkelt bara ”MIOO Monteringstjänst” i kassan så får du återkoppling så fort din cykel levererats. MIOO kontaktar dig och bokar en tid för montering och du bestämmer när det passar dig bäst. En Bike Buddy kommer hem till dig, monterar och finjusterar din cykel efter dina individuella behov. Bike Buddies är cykelexperter som brinner för att göra cykling enklare, vart du än är.


Gratis provkörningar – även utomhus!
Stort utbud av elcyklar
Servicepunkt för professionell reparation och montering
Kom in och ta en kaffe och snacka cykel!
Cykelmontering och individuella inställningar efter dina behov
Verkstad med fulltäckande service – Vi älskar cyklar och tar gärna hand om din, även om du inte köpt den hos oss.