100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt över 750 kr6
40,000 Produkter 600 Märken
Cykelbutik online

FÖRETAGSFÖRSÄLJNING B2B

FÖRMÅNSCYKEL TILL MEDARBETARE ELLER PROFILPRODUKTER SOM STÄRKER ERT VARUMÄRKE

Vi har cyklar för alla. Från klassiska damcyklar till moderna el-cyklar och allt däremellan. Ett växande antal företag har börjat dra nytta av reglerna kring cykelförmån och låter sina anställda köpa en cykel med bruttolöneavdrag. Det är inte bara en fantastisk förmån som uppskattas av den anställde. Det är också en investering i personalens hälsa och företagets miljöarbete. Svensk Cykling har listat tjänstecykeln en av de hetaste cykeltrenderna 2016! Läs mer om vad Skatteverket skriver om cykelförmån här. Cyklingen i Sverige ökar lavinartat. Häng med på trenden och ge bort profilprodukter som personalen eller kunder har nytta av!

LEASING

Vi erbjuder leasingupplägg för de kunder som är intresserade av det. Ni får en månadskostnad för de cyklar Ni leasar och väljer själva hur många månader Ni vill lägga upp betalningsplanen på. Leasingcykel är ett mycket förmånligt sätt att köpa cykel.

PROFILERADE CYKLAR

Vill Ditt företag köpa en stor mängd cyklar, cyklar i ett unikt utförande eller med företagets logotyp? Vi har egen tillverkning och vill gärna möta Era speciella behov!

Vårt erbjudande är brett och vi välkomnar alla förfrågningar. Vi erbjuder bland annat

  • Marknadsledande varumärken, till exempel prisbelönta VOTEC, Giant, Cube, Kona, Focus, Serious, Bianchi, FELT, Cervelo och många fler!
  • Företagscyklar
  • Leasingcyklar – Vi hjälper Er med finansiering
  • Profilprodukter
  • Stora beställningar

Har Du frågor om förmånscyklar eller vill Ditt företag köpa produkter från Bikester? Tveka inte att höra av dig till vår avdelning för företagsförsäljning!

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Skicka ett mail som beskriver ditt ärende så återkommer vår företagssäljare Oskar Segerfelt inom kort! Hittar du inte det du behöver i vårt utbud? Skicka gärna en förfrågan till oss, vi kan ta hem det mesta med snabb leverans – även produkter och varumärken som inte finns tillgängliga i webbshoppen.

E-Mail
Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner