Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Asics trail

8 Artiklar
Kategorier
Pris i kr
Sortera
 
Sida 1 av
1

Asics trail på Bikester

Asics är ett välkänt märke inom sportens värld och företaget har under flera decennier varit ett av de marknadsledande företagen inom branschen för förstklassiga löparskor. Asics grundades i Japan 1949 under namnet Onitsuka Co och 1977 ändrades företagets namn till nuvarande Asics. Asics är en förkortning av den latinska frasen Anima Sana In Corpore Sano och betyder fritt översatt en sund själ i en sund kropp. Märket har många olika sorters kollektioner av träningsskor och Asics trail är en utav dem. Asics trail är grova löparskor som är avsedda för tuff terräng där dina fötter behöver omges av en stabil och bekväm känsla. Här hos oss på Bikester hittar du ett stort urval av Asics trail som passar för både damer och herrar.

Söker löpning med suverän sula

Skorna inom Asics trail är utformade och konstruerade genom avancerad teknologi och tillverkade av slitstarka material och är även resultatet av många års forskning från företagets egna forskningsinstitut i Kobe i Japan. Sulorna är en av de viktigaste delarna på ett par löparskor eftersom det är dessa som har direkt kontakt med underlaget. Att tillverka sulor är en avancerad process och bland utbudet från Asics trail hittar du bland annat följande sulor:
Asics trail
  • Trusstic-System
  • I.G.S.
  • AHAR+ (High Abrasion Resistant Rubber Plus)
Trusstic-System är namnet på mittensulan i många av Asics trail-skorna. Denna sula har specifika egenskaper som hjälper bakre och främre delen av foten att samarbeta med varandra i löpstegen samtidigt som sulan ger en bra support till mitten utav foten. Avancerad sula som arbetar helt själv och som gör att du får ut det bästa av dina löpsteg.
I.G.S. är förkortningen av Impact Guidance System och är en annan form av mittensula vars uppgift är att stödja fötternas naturliga tå- och hälrörelser. Sulan är uppbyggd på tre olika tekniker som kan sammanfattas med kontakt, framdrivning av löparsteget och god mittenhållning. Många av Asics trail-skorna har en yttersula som är försedd med AHAR+ (High Abrasion Resistant Rubber Plus). Detta material är ett ytterst slitstarkt material som består av en robust gummiblandning som motverkar slitage på sulorna samtidigt som den är väldigt greppvänlig mot terrängunderlag. Perfekt att använda när du löptränar i tuff skogsterräng.

För träning i alla väder

När du vill vara säker på att dina träningsskor tål att följa med ut på ett regnigt träningspass kan du med fördel välja någon av Asics trail-skrona som är försedda med Gortex. Goretex är ett fantastiskt material som har väl beprövade egenskaper som står emot vind och väta på ett alldeles utmärkt sätt. När du väljer ett par terrängskor med Goretex försäkrar du dig samtidigt om att du även kommer att kunna löpträna och tävla i vått väder. När du håller på med terränglöpning är det nästan oundvikligt att inte bli lerig eller blöt om fötterna och då kommer verkligen Gortex till nytta. Andra stora fördelar med att välja Asics trail är du får ett par skor som är avsedda för flera olika sorters underlag. De grovmönstrade och slitstarka sulorna gör att du får ett bra fäste på både asfalt och grus och givetvis i skogsterräng. Om det fastnat mycket jord och lera på sulorna efter ditt löppass kan du enkelt peta bort det med en pinne och sulorna är som nya och redo att användas nästa gång du ska ut och löpträna.

Bli en trendsättare i löparspåret

Asics trail finns i ett stort och brett utbud av olika färger, mönster och givetvis storlekar. När du väljer ett par skor är det funktionaliteten och bekvämligheten som är av avgörande betydelse men en snygg design blir pricken över i:et när du väljer dina nya skor. Här hittar du alla tänkbara färger och du kan med fördel matcha skornas utseende med dina övriga träningskläder. Du vet väl förresten om att här på Bikester hittar du ett väldigt stort utbud av både billiga och bra sportartiklar. Här kan du köpa funktionella träningskläder för olika klimat, många olika sorters skor, ett brett utbud av cyklar och otroligt många sporttillbehör som underlättar när du idrottar. Vårt stora utbud är under ständig förändring för att vi ska kunna erbjuda dig marknadens bästa sortiment av förstklassiga produkter från ledande märken inom sportvärlden. När du köper Asics trail kommer du att upptäcka de smarta reflexränderna på skorna som gör att du blir synlig på din träningsrunda. Förstärk gärna med ytterligare reflexdetaljer när du löptränar under dygnets mörka timmar eller varför inte en pannlampa. Allt detta hittar du här hos Bikester. Asics är ett välrepresenterat märke i många sportsammanhang och det är ingen slump att företaget har en ständigt växande kundkrets. Asics trail ger dig fantastisk support, en snygg design och ergonomiskt perfekta skor. Köp dem hos bikester.se.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.