Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Företagskund

Asics Patriot

1 produkt
Kategorier
Pris i kr
Sortera
 
Sida 1 av
1

Asics Patriot

Asics Patriot är en serie löparskor från det välkända företaget Asics. Asics grundades redan 1949 men det skulle dröja till 1977 innan företaget fick sitt nuvarande namn Asics. Asics är en förkortning av den latinska frasen "Anima Sana In Corpore Sano" som på fri översättning betyder en sund själ i en sund kropp. Med dessa nästan bevingade ord fortsatte Asics att utveckla förstklassiga löparskor till idrottsutövare över hela världen. Företaget har under årens lopp haft en stadig och ständigt växande kundkrets som efterfrågar bekväma och komfortabla löparskor som bland annat Asics Patriot.

Slitstark sula passar på många underlag

Asics Patriot är ett par stabila löparskor som du kan använda på flera olika sorters underlag. Du kan välja att köpa ett par skor för respektive underlag som du tränar på men du kan även välja att investera i ett par Asics Patriot som passar perfekt till en rad olika underlag likt:
Asics Patriot
  • Asfalt
  • Grus
  • Skogsvägar
Att löpträna på asfalt kan medföra en del slitningar på fötter och underben. För att minska risken för förslitningar har Asics Patriot utrustas med dämpade sulor som gör att det hårda underlaget bromsas av sulorna och löpsteget blir mjuka. Yttersulan är dessutom försedd med ett grovt mönster som gör den ytterst lämplig att använda på asfalt och förhindrar halkrisk på vått underlag.
Det kan upplevas som lite slirigt att löpträna på grus men med ett par Asics Patriot kommer du att kunna prestera fullt ut. De stabila löparskorna är ypperliga att använda på grus och sulans mönster greppar fint om underlaget.
Skogsvägarnas terräng kan variera väldigt mycket men du får räkna med att springa över både stock och sten. När du använder dig utav Asics Patriot kommer du att märka att du får stabila löparsteg och att fötterna får all den support som krävs för att du ska kunna genomföra ett fullgott löppass.

Ergonomiskt och anatomiskt utformade

Det är svårt att tillverka ett par skor som ska passa olika sorters fötter. Vi är alla olika och behöver således olika sorters skor för att kunna prestera på bästa sätt. Asics Patriot har en bred kollektion som passar många olika sorters fötter och löpstilar. Här i vårt breda sortiment på Bikester kommer du att hitta skor som är lämpade för över- respektive underpronering, mittfotslöpare och hällöpare. Genom att skor med rätt anatomisk utformning skapar du de bästa förutsättningarna för dig och din löpning. Tveka inte att även titta runt i vårt stora sortiment av förstklassiga kläder, skor och idrottstillbehör. Här finns garanterat någonting för alla. När du beställer dina varor från oss får du automatiskt 100 dagars öppet köp och alltid fri retur ifall du behöver returnera en vara. När du vill satsa allt på din löpträning kan du verkligen göra det med hjälp av Asics Patriot. Detta internationellt kända märke har varit representerat i åtskilliga sportsammanhang och nu har även du chansen att investera i ett par förstklassiga löparskor. Köp dina Asics Patriot från Bikester.se

Kolla gärna in våra andra skor från Asics:  Asic Cumulus |  Asics Gel-pulse |  Asics Kayano |  Asics Nimbus | BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.