Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trendig innovation – Cyklar från märken i framkant

Företagskund

Asics Kayano

22 Artiklar
Kategorier
Pris i kr
Kundrecensioner
Sortera
 
Sida 1 av
1

Asics Kayano för löptur med komfort!

Det japanska sportmärket Asics har varit mångas favorit i många år nu, ända sen märket,med sina många bekväma sportartiklar, startade i Japan redan på 50-talet. Du som tränar mycket och gillar att vara ute i naturen vet hur viktigt det är att ha rätt skor på fötterna. Träningsskon Asics Kayano har varit mångas favorit i många år nu. Asics Kayano är den perfekta skon för dig som söker bekväma och snygga skor som funkar i alla lägen. Den omtyckta träningsskon Asics Kayano funkar lika bra på cykelsemestern som på långpromenaden eller löprundan.

För dig som ska ut och resa

Och upptäcka världen så är Asics Kayano den perfekta skon att ta med sig i packningen. Då vet du med all säkerhet att du har perfekta skor både för en lång löptur och om du vill ge dig ut på en vandringstur. Ge dina fötter ett par bästa vänner och bli din egen, rätt skor är det viktigaste att ha med på resan! Asics Kayano

Asics Kayano är de perfekta skorna för dig som vill ha:

  • Bekväma träningsskor
  • Trendriktighet
  • Sköna skor från ett populärt märke
  • Prisvärda träningsskor att använda länge

Bekväma och snygga skor - bästa trenden någonsin

Med ett par Asics Kayano gör du inte bara dina fötter glada för en lång tid, du är dessutom trendriktig när du tar hand om dina fötter på bästa sätt. De senaste åren har en av de största modetrenderna varit att låna in produkter, och kanske framför allt skor, från sportvärlden. Kan vi tänka oss en bättre och bekvämare trend? Så med ett par coola sportskor från Asics Kayano har du inte bara ett perfekta träningsskor, de är dessutom av högsta mode! Asics Kayano passar alltså lika bra på cykelturen i terräng som när du ska ut och flanera på stan. Genom bikester.se hittar du ett stort utbud av träningsskor från populära märken till förmånliga priser. När du köper dina Asics Kayano via Bikester skickar vi dem till dig direkt och du betalar heller ingen frakt. Beställ hem dina Asics Kayano redan idag och lägg din tid och energi på roligare saker än att springa runt i affärer och svettas. När du beställer vi Bikester så kan du istället i lugn och ro prova och känna in dina nya Asics Kayano hemma. Om du sedan upptäcker att du behöver en annan storlek eller kanske att du hellre vill ha en annan färg så har du alltid 100 dagars fri retur när du handlar på bikester.se

Handla hem dina cykelfavoriter från Bikester

Vi på Bikester har en enkel idé - vi vill att du ska kunna handla hem alla dina cykel- och sportartiklar från ett och samma ställe. Det spelar ingen roll om det är en ny citybike, nya cykelhandskar eller ett par nya favoriter från Asics Kayano du är ute efter, på bikester.se hittar du enkelt och smidigt allting du behöver för ett aktivt träningsliv på en och samma sida. När du beställer via Bikester så skickar vi dina produkter hem till dig redan nästa dag efter det att du gjort din beställning, och bara några dagar senare så har du dina nya favoriter i din hand. Med Bikesters hjälp kan du lägga din tid på rolig träning istället för tidskrävande shoppingrundor!

Kolla gärna in våra andra skor från Asics:  Asic Cumulus |  Asics Gel-pulse |  Asics Nimbus |  Asics Patriot | BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!

BIKESTERS DATASÄKERHET
Everyday we get more people on bikes