Cykelbutik online

Asics Gel Pulse

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Asics Gel-Pulse

Löpning är en härlig sport som är enkel att utföra, det är bara att ta på sig lämpliga kläder och skor och ge sig ut och springa. Har man då ett par bra löparskor, till exempel Asics Gel-Pulse 5, blir löpningen effektivare och därmed ännu roligare. Här på Bikester finner du ett stort urval av löparskor, allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din löpning. Ett av våra mest populära märken är Asics, och det är inte svårt att förstå varför. Asics är nämligen världsledande när det gäller löparskor för både idrottsmän och vanliga motionärer. Företaget satsar stort på att utveckla skor med bra prestanda och ökad komfort och som därmed minskar skaderisken, och Asics Gel Pulse 5 är ett bra exempel. Asics grundades redan 1949 av Kihachiro Onitsuka i Kobe i Japan. Asics är en förkortning av latinets Anima Sana in Corpore Sano, det vill säga en sund själ i en sund kropp, vilket kan ses som företagets motto. Det första man tillverkade var basketskor. Sedan fortsatte man att utveckla idrottsskor som bland annat användes av de tävlande i OS, och på så sätt fick företaget stor uppmärksamhet. Sedan 1990 driver Asics ett forskningsinstitut, Research Institute of Sports Science, i Kobe där man fortsätter utvecklingsarbetet för att få fram de absolut bästa idrottsskorna. Bikester erbjuder ett stort antal modeller av Asics löparskor, och förutom Asics Gel-Pulse 5 finns även många andra omtyckta modeller, som till exempel:

  • Kayano
  • Zaraca
  • Nimbus
  • Trainer
  • Cumulus

För njutbar och effektiv löpning

Investera i ett par Asics Gel-Pulse 5 för njutbar och effektiv löpning. De är perfekta för allroundlöparen som springer på både asfalts-, grus- och skogsvägar. Asics Gel-Pulse 5 har yttermaterial i syntet, sulan är av gummi och mellansulan av speva. Trusstic-tekniken i mittsulan ger ett extra stöd för hålfoten, vilket stabiliserar foten. Ett silikongel i hälen och framfoten gör att stötarna absorberas bra. Innersulan är uttagbar och snörningen och plösen är av standardtyp. Kort sagt är Asics Gel-Pulse 5 en mångsidig och bra löparsko som kan användas hela året. Innan du köper dina löparskor bör du också ta reda på om du har ett pronerande eller supinerande löpsteg, det vill säga om du sätter i utsidan eller insidan av hälen först när du springer, vilket gör att foten vinklas inåt respektive utåt. Se till att du får ett par Asics Gel-Pulse 5 som passar din löpstil.

Enkelt att handla på Bikester

Köp dina Asics Gel-Pulse 5 här på Bikester och passa samtidigt på att titta igenom vårt stora sortiment av sportkläder. Det är lätt att beställa på nätet och varorna når dig inom bara några dagar. Sedan kan du själv upptäcka hur lätt det går att springa med Asics Gel-Pulse 5!

Kolla gärna in våra andra skor från Asics:  Asic Cumulus |  Asics Kayano |  Asics Nimbus |  Asics Patriot | 

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy. För mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden. Jag godkänner