Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

3T 0 Artiklar

Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.
Bästsäljare

Köp cykeldelar från 3T online på Bikester.se

3T är ett cykelmärke som i över 50 år har varit det självklara valet för alla professionella cyklister. Förutom att ha ett konstant fokus på design och funktion har märket också varit den enskilt viktigaste aktören i utvecklingen av ultralätta cyklar, vilket i sin tur har varit en bidragande orsak till att rekord har kunnat slås gång på gång och kanske även att cykling som tävlingsgren har nått den popularitet som den har idag. I denna text kommer en kort översikt av detta märke, såväl avseende de modeller och tillbehör som det erbjuder, liksom dess historia och deras värderingar som en av de ledande cykeltillverkarna.
3T styrstam

3T tillbehör och cykeldelar

Hos Bikester erbjuds du idag en rad olika tillbehör och cykeldelar som hjälper dig att uppnå dina mål i cykelbanan. För 3T har teknik, kunnande och design alltid varit nyckelord när det gällt att utveckla produkter som maximerar varje cyklists potential. Av den anledningen finns många produkter som kan vara av intresse för alla cyklister, från den professionella elitidrottaren till den generellt cykelintresserade allmänheten. De produkter som återfinns på Bikester kan delas in i följande kategorier:
  • Styren & Barends
  • Sadelstolpar
  • Handtag och Styrstångsband
  • Cykelstammar
  • Cykelkläder
För att börja med de delar som är direkt kopplade till cykeln så har alla genomgått noggrann kontroll för att fungera optimalt även under de mest påfrestande omständigheterna. Idag är materialet kolfiber standard för all utrustning som har med professionella tävlingscyklar att göra. Anledningen till detta är materialets överlägsna förmåga att vara starkt samtidigt som det är oerhört lätt och flexibelt. Detta har naturligtvis 3T fullt ut tagit till sig och deras samtliga större komponenter är därför oftast gjorda i detta material. När det kommer till styren och barends så erbjuder 3T alla olika sorter som kan vara relevanta för den professionella cyklisten. Till exempel har de ett stort utbud av olika aero bars som är gjorda för att minimera luftmotståndet. Sedan erbjuder de även Cross bars, Road bars och styren som är anpassade för mountainbikes. I alla fallen är styrena gjorda i kolfiber för att i så stor utsträckning som möjligt ha en hög hållbarhet samtidigt som vikten hålls nere. Detta tillsammans med deras utmärkta design har gjort styren från 3T till det själklara valet för de flesta professionella cyklister. Bland urvalet av andra produkter från detta märke finner du också ett stort utbud av cykelstammar som hjälper dig att göra din cykel till ett optimalt träningsredskap. Förutom dessa finner du på Bikester också ett antal tillbehör som för den professionella cyklisten är minst lika viktiga som allt annat. Bland dessa finns till exempel olika handtag och styrstångsband som är nödvändiga för att få ett bra grepp om styret trots att svetten lackar. På det hela taget erbjuder 3T cycling produkter som gör att du på ett så optimalt sätt som möjligt kan ta dig fram på banan och nå din fulla potential som cyklist.

En historia med innovation i fokus

3T grundades år 1961 av Mario Dedioniggi i Staden Turin i Italien. Tidigare hade Dedioniggi varit en talangfull ingenjör på ett företag där fokus hade legat på att designa och forma metallrör. I och med att cykling som sport fick ett uppsving på 1950-talet så började han mer och mer intressera sig för hur man kunde skapa bättre och snabbare cyklar. Detta ledde till att han då 1961 bildade sitt eget bolag för ändamålet. Väldigt tidigt insåg han att man kunde uppnå samma styrka i materialet på en cykel, men samtidigt få den lättare, om man tillverkade den i aluminium istället för i lätt stål som annars var vanligt vid denna tid. Denna omställning skulle komma att förändra hela cykelsporten och sedan den dagen har fokus alltid legat på att hitta nya och lättare material, utan att för den skull förlora hållbarhet och styrka. Bland de cyklar som Deddioniggi lät designa och tillverka under framförallt 1970-talet stod många för nya banbrytande världsrekord. Sedan Dedioniggi sålde sitt företag har det fortsatt att sätta resultat i fokus. Med utvecklingen av nya eleganta produkter och övergången från aluminium till kolfiber som material för tillverkning, visar detta märke att innovation fortfarande står helt i fokus.

Garanti och kvalitet

3T Cycling erbjuder en otroligt hög kvalitet, som dessutom tillverkas för den yttersta eliten av tävlingscyklister. Företaget erbjuder därför en garanti på 2 år för fel som är orsakade av produktionsmissar. Denna gäller från det datum som produkten inhandlades på. I övrigt är 3T ett designfokuserat företag som alltid sätter sina användare i första rummet och om du registrerar dina inköpta produkter på deras hemsida kan de till och med ge dig en förlängd garanti på vissa av deras produkter.

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.