Jango

(1 produkt)

  Användningsområde

Vald:
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr)

 • kr - kr
  Välj
SORTERA
Sida1av
1
SORTERA
Sida1av
1

Köp hoppfällbara cyklar från Jango billigt på Bikester.se

Jango är en serie av hoppfällbara cyklar från cykeltillbehörstillverkaren Topeak. Topeak har under nästan två decennier tillverkat högteknologisk utrustning för cyklister. Men i och med lanserandet av cykelmärket Jango tar de steget in mot en helt ny marknad samtidigt som de behåller fokus på innovation och teknisk förfining. Jango är nämligen en av världens mest avancerade hoppfällbara cyklar som är perfekt anpassad för all typ av cykling i urban miljö, eller för den delen cykling där man under vissa delar är tvungen att bära cykeln eller kanske ta bussen. För alla stadscyklister som letar efter den perfekta cykeln att ta sig till jobbet eller till matvarubutiken med är Jango det självklara valet. Cykeln har sin försäljning över stora delar av världen.
Jango hopfällbar cykel

Cykelmodeller från Jango

Cyklarna från Jango tillverkas inom två olika serier: True Flik och True Speed. Den första av de två nämnda, True Flik, är speciellt anpassad för de utmaningar som den urbana cyklisten stöter på. För modellerna i denna serie har således extra kraft lagts på att göra cyklarna så lättframkomliga som det bara är möjligt. Dessutom är de gjorda för att vara extra enkla att fälla ihop och på så sätt ta med upp i lägenheten för att hindra att de ska bli stulna, vilket dessvärre är ett vanligt scenario i de flesta urbana miljöer. Den andra serien som återfinns inom ramen för True Speed är istället, som namnet antyder, utvecklad för att erbjuda åkaren en så snabb körupplevelse som det bara är möjligt. Här har fokus således legat på att göra känslan i cykeln så lik en vanlig cykel som möjligt. För tillfället erbjuder Jango följande modeller:
 • EZ V18
 • EZ V9
 • V18
 • CB TT20
 • T18
Modellen EZ V18 befinner sig inom kategorin True Flik, det vill säga bland de cyklar som är anpassade för att klara av alla utmaningar som den urbana miljön har att bjuda på. På det hela taget är detta en cykel där man i alla led har tänkt på att göra den smidig och bekväm att både köra och fälla ihop, samt att bära. Liksom alla cyklar från denna tillverkare så har även denna modell en patenterad hopfällningslösning som erbjuder tre, alternativt två, olika tillstånd som man enkelt kan försätta cykeln i. Det första är det cyklingsbara tillståndet, det andra är det som man försätter cykeln i när man ska bära in den i bussen eller över ett hinder, och det tredje är det stadium av hopfälldhet som man förvarar cykeln i. Detta patenterade system är kallat Verti Link och är en stor del av hemligheten bakom Jango Bikes framgångar. EZ V18 är försedd med ett V-format styre, och har endast en vikt på 11,5 kilo, vilket gör den otroligt enkel att transportera även för hand. Den finns i både svart och i vitt och har ergonomiskt grepp som gör cykeln bekväm att köra. För att sedan illustrera hur väl denna cykel är anpassad för att smidigt transporteras ska även nämnas att till och med pedalerna med ett enkelt handgrepp kan fällas in så att cykeln blir helt platt. Att fälla ihop cykeln till ett förvaringstillstånd tar enligt tillverkaren endast 4 sekunder, och om du ska hoppa in i en buss tar det endast 2 sekunder att anpassa cykeln till det nödvändiga tillståndet. Ramen är gjord i aluminium. När det kommer till deras modell inom ramen för kategorin True Speed kan modellen T18 få stå som modell för en jämförelse. Även detta är en cykel med en ram av aluminium och med en vikt på nästan 12 kilo. Denna cykel erbjuder dock bara två olika tillstånd, ett för cykling och ett annat för förvaring. Att försätta cykeln i förvaringstillstånd tar dock inte lång tid. Enligt Jango så krävs det bara 4 sekunder för att enkelt kunna slänga in cykeln i bilen och ge sig av. Denna modell är även försedd med en såkallad Allay-sadel som erbjuder en fantastisk komfort och gör denna cykel till ett perfekt val för alla som vill ha en hopfällbar cykel utan krångel.

Recensioner av Jango Bikes

Cykelvärlden har välkomnat Jango Bikes med öppna armar och är enig om att detta är marknadens främsta hopfällbara cyklar. Recensenter är mer eller mindre eniga om att Jango cyklar erbjuder fantastiskt versatila cyklar som klarar av mer eller mindre alla de utmaningar som en normal cykeltur har att erbjuda, samtidigt som de är otroligt enkla att fälla ihop. Genom den tidigare nämnda patenterade lösningen för hopfällning så kan man enkelt ta denna cykel med sig överallt utan några större problem. Ett annat plus som många recensenter nämner är det faktum att cykeln också är snygg, och en del beskriver till och med att många människor kommer fram för att prata om den då man är ute och cyklar.

Garanti och öppet köp

När du beställer din cykel från Jango Bikes hos Bikester.se så följer det med ett öppet köp på 100 dagar. Detta gäller dock endast om du har kvar ditt kvitto och din förpackning är obruten. Du har dessutom en lagstadgad garanti på upp till ett år. Om du skulle undra något angående en produkt eller om ditt köp så har Bikester också en öppen servicelinje dit du alltid kan ringa. Där kommer du att få svar på alla dina frågor angående de Jango-cyklar som vi har till salu.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Tor 10:00-17:00, Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme