Five Ten

(52 Artiklar)

  Användningsområde

Vald:
  •  
  •  
  •  

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj

  Kundrecensioner

Vald:
FiveTen
Five Ten

Brand of the Brave

Skor från Five Ten ger ett otroligt bra grepp och är mycket populära bland MTB-cyklister. Five Ten har utvecklat en sula i Stealth som gör den extra greppvänlig. Från början tillverkade företaget klätterskor men idag sträcker sig Five Tens utbud långt utöver klätterskor och är ett mycket populärt märke bland cyklister så väl som klättrare och äventyrare.

SORTERA
Sida1av
1
 
SORTERA
Sida1av
1

Five Ten

På Bikester hittar du cyklar och cykeltillbehör för alla tänkbara situationer. Märket Five Ten har genomtänkta produkter som kan göra ditt liv som cyklist lättare. Självklart har vi på Bikester med Five Ten i vårt stora sortiment av produkter från kända tillverkare och vi är stolta att kunna erbjuda dig som kund flera fördelaktiga erbjudanden på produkter från Five Ten i vår butik.

Cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör är vår specialitet: Du kommer garanterat hitta flera intressanta produkter i Bikesters stora urval av produkter, och här ovanför ser du alla våra Five Ten-produkter.

Fördelar med att handla från Bikester

Du handlar alltid riskfritt på Bikester. Skulle du till exempel vara osäker på att en produkt från Five Ten kommer att passa ditt behov eller din cykel, kan du alltid returnera varan till oss helt kostnadsfritt. Är du tveksam till att du hittat den perfekta storleken eller färgen, så är det enkelt att följer en retursedel alltid med din beställning så att du enkelt kan returnera produkten.

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment av Five Ten produkter, så har vi många andra intressanta erbjudanden på cyklar, cykeldelar och cykeltillbehör på Bikester.

Du handlar alltid till förmånliga priser med 100 dagars öppet köp och fri retur hos Bikester - din cykelbutik på nätet!


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Tor 10:00-17:00, Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme