Kuota Racercyklar

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Kuota racercykel på Bikester

Kuota är ett italienskt företag med stor bredd och kompetens inom olika cykelstilar, komponenter och cykelkläder. Företagets produkter designas och tar form i 2 och 3 dimensionella grafiker innan den fysiska produktproduktionen tar vid. Kuota Racercykel är cykel designad för racer- och triathloncykling. Här hittar du förstklassiga lättviktscyklar av kolfiber med smala däck och oerhört hög prestanda. Cyklarna som är tillverkade för triathlon har integrerad kabeldragning medan racercyklarnas kablage är utanpåliggande och förankrat med klämmor.

Racing på hög nivå

Kuota Racercykel riktar sig främst till dig som tar cyklingen på största allvar och då och då ställer upp i cykeltävlingar runt om på olika platser. Kuoto har valt att samarbeta med några av världens främsta tillverkare av cykeltillbehör och därför kommer du att upptäcka att både välkända Shimano och Mavic finns representerade på komponenterna på några av cyklarna. När du cyklar racing och triathlon behöver du även finjustera valet av:
Kuota Racercykel
  • Cykelkläder
  • Cykelskor
  • Cykeltillbehör
Satsa på vädertåliga cykelkläder året runt. Regn- och vindavvisande tights och jackor är ytterst användbara oavsett vilken typ av cykling som du utövar. Under ett triathlon gäller det att göra snabba växlingar mellan grenarna och därför är det perfekt att använda snabbtorkade kroppsnära kläder som passar både under löpningen, simningen och cyklingen. Använd specifika cykelskor som ger dig ett bra grepp om tramporna och som minskar risken för att fötterna glider av pedalerna. En avancerad cykeldator ger dig information om hur långt det är kvar till målgång, din medelhastighet, kaloriförbrukning, totala distans och mycket mer.

Smidig och enkel beställning

Beställ din Kuota Racercykel online och få 100 dagars öppet köp samt fri retur. Vårt billiga och bra sortiment bjuder på ett stort utbud av några av marknadens främsta sportartiklar och därför kan du beställa din nya Kuota Racercykel från Bikester.se redan idag.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Tor 10:00-17:00, Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme