FUJI Racercyklar

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Racercyklar från Fuji online

FUJI racercykel är en unik cykel med extrem lättvikt som gör att du kan komma upp i väldigt höga hastigheter och hela tiden sträva mot nya mål. Cyklarna är konstruerade av aluminium och kolfiber som är huvudorsakerna till cyklarnas lätta vikt. Några av modellerna väger endast strax över 8,5 kg vilket vittnar om att detta är en lättviktsracercykel i världsklass. FUJI racercykel tillverkas av det japanska företaget FUJI som har valt sitt namn efter inspiration från Japans högsta berg.

Racer på landsväg och off road

FUJI racercykel finns som renodlad racercykel men även i utföranden som passar på grusvägar, i skogsområden och i andra tuffa terränger. När du väljer en FUJI racercykel kan du bland annat välja på:
Fuji racercykel
  • Däckbredd
  • Antal växlar
  • Typ av framgaffel
Cyklarna som är avsedda för racing har smala däck som ligger som klistrade mot asfalten när du cyklar. En vanlig däckbredd är inte mer än 23 mm vilket ger dig alla förutsättningar att komma upp i riktigt höga hastigheter. Cyklar för crossbanor har betydligt bredare däck och är även försedda med grovt utanpåliggande mönster som ger ett bra fäste mot underlaget. Mönstret kan liknas vid liknande som finns på traktordäck. Är du inställd på tuff racing ska du satsa på en FUJI racercykel med ett stort antal växlar som ger dig goda chanser att ligga främst i klungan. Framgaffelns konstruktion skiljer sig mellan de olika modellerna och här gäller det att välja främst efter tycke och smak. Många föredrar dämpade gafflar medan andra tycker att en fjädrande framgaffel är det bästa alternativet. Oavsett vad du föredrar så har vi utbudet av olika sorters framgafflar, färger och design. Kablaget ligger utanpå ramen och är försett med robusta kabelklämmor som förhindrar att de lösgörs medan du cyklar.

Tävling eller vardagscykling?

En FUJI racercykel är en avancerad cykel som ger dig otroligt mycket för pengarna och passar lika bra att tävla med som att använda för vardagscykling. När du känner att en traditionell stadscykel inte ger dig tillräckligt med utmaningar är det perfekt att byta upp dig till en ny modell. Med FUJI racercykel kommer du definitivt att kunna ta din cykling till nya nivåer, utmana dig själv i nya terränger och förbättra konditionen. Beställ dina varor direkt från oss och få 100 dagars öppet köp samt fri retur. Vårt billiga och högklassiga sortiment är perfekt för barn, juniorer och vuxna och på Bikester.se hittar du FUJI racercykel och högkvalitativa sportprodukter.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Tor 10:00-17:00, Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme