Corratec All Mountain & Endurocyklar

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Corratec All-mountain hos Bikester

För dig som gillar utmaningar och som gärna provar någonting nytt kanske cykling på höga höjder känns lockande. Alla cyklar är definitivt inte gjorda för att klara tuffa terränger men är du utrustad med en Corratec All Mountain är du redo för lite av varje. Dessa cyklar finns i unisexmodeller och är ergonomiskt utformade för att klara av tuffa cykelpass i varierande terränger. Ramen är oftast konstruerad av aluminium för att cykelns totala vikt inte ska bli för hög. Corratec All Mountain finns i en mängd olika färger, utföranden och modeller och är resultatet av tysk design och ingenjörskonst.

Säker cykling

Corratec All Mountain påminner väldigt mycket om mountainbikes och även när det gäller valet av bromssystem. Du kan välja på mekaniska eller hydrauliska bromsar som oavsett modell får cykeln att stanna på ett kick när du bromsar. Tänk även gärna på att komplettera ditt inköp av Corratec All Mountain med:
Corratec All mountain
  • Cykelhjälm
  • Reparationskit
  • Cykelkläder
En cykelhjälm kan vara ovärderlig om olyckan skulle vara framme. Likaså kan ett reparationskit snabbt bli oumbärligt ifall du behöver utföra en mindre reparation om du befinner dig långt från närmsta cykeldepå. Praktiska cykelkläder minskar luftmotståndet och håller dig torr och varm från regn, kyla och vind.

Öka motivationen med ny cykel

Ett nytt cykelinköp är en bra start på att höja och bibehålla cykelmotivationen. Alla beställningar omfattas av 100 dagars öppet köp och fri retur. Testa något nytt, bege dig ut i kuperad terräng på din nya Corratec All Mountain som du hittar hos Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Tor 10:00-17:00, Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme