FUJI Cyklar

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

FUJI Cyklar ger en optimal upplevelse

FUJI Cyklar har tagit fram ett antal riktigt snygga och proffsiga cykelmodeller. Bland FUJI Cyklar finns det modeller anpassade för mountainbikekörning, racercykling, samt triathlon. Oavsett cykelmodell har alla FUJI Cyklar 20 växlar. Hos alla mountainbikes är både ram och gaffel dämpad, för att ge en skön känsla i terrängområden. All mountain cyklarna har hydraulisk skivbroms både fram och bak. FUJI Cyklar som är för racercyklister och triathlon har fälgbromsar. Alla cyklars ramar och gafflar är tillverkade i aluminium, carbon eller i kolfibrer.
Fuji cyklar
Allt på FUJI Cyklar, som till exempel växel, framväxel, växelreglage, vevparti, kassett, frambroms, bakbroms, kedja, vevlager, bak- och framdäck, hjul, sadel, sadelstolpe, ram, gaffel, styre, styrlinda och styrstam, är speciellt framställda för att passa just det cykelsättet du ägnar dig åt. Om du vill se mer exakt vad det är för modeller och cykeldelar finns det mer information här. Vikten ligger mellan 13,8 kilo och 8,59 kilo på cyklarna och är den perfekta vikten så det varken blir för tungt eller bidrar till för stort motstånd. Cyklarna har en modern och snygg design. Den huvudsakliga färgen är antingen vit eller svart, men ramarna är häftigt dekorerade med rött, vitt eller blått. För att hitta den optimala storleken för dig, kolla in vår ramberäknare Låt oss sammanfatta FUJI Cyklar goda egenskaper:
  • Anpassade modeller för olika körningssätt
  • Ram och gaffel är tillverkade i hållbart och lätt material
  • Alla cyklar har 20 växlar
  • Snygg och fräsch design

Beställ utan några problem

Hos bikester.se kan du beställa dina FUJI Cyklar. Bikester.se är ett företag som är till för alla, gammal som ung, professionell som glad amatör. Hos oss har du alltid 100 dagars öppet köp på dina varor. Om du beställer innan klockan 16.00 kommer vi att skicka din vara, redan samma dag. På vår kundtjänst finns det kunnig och duktig personal som alltid är beredd att svara på dina frågor om cykelrelaterade saker.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Tor 10:00-17:00, Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme