KHE BMX

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Hitta din bmx från KHE

KHE är företaget som under flera decennier producerat och utvecklat BMX-cyklar och de senaste modellerna hittar du just här på Bikester. KHE är företaget som under många år haft en trogen kundkrets av cykelentusiaster som på imponerande sätt gjort fantastiska konster på två hjul tack vare de lättviktsmaterial som används vid tillverkningen. När du sätter dig upp på en KHE BMX kommer du verkligen märka av det lätta materialet. Cyklar som dessa är perfekta när du vill prova på att cykla på ramper och andra ytor som är avsedda för denna typ av cyklar.

Basic utseende för avancerad cykling

Vid en första anblick ser KHE BMX ut som en väldigt basic cykel som i det närmaste endast består av de mest fundamentala delarna som krävs för att det ska bli en cykel. Finessen med denna typ av avskalad modell är att den lätta vikten ger dig möjlighet att både cykla snabbt, göra konster i form av hopp samt utföra cykling i ramper och en massa andra trick. En vanlig traditionell cykel kommer inte ens i närheten av den kapacitet som en KHE BMX har när det gäller att visa sin kreativa sida av cyklandet. För att cyklarna ska bli så lätta som möjligt är de konstruerade av stål och lättviktsstål vilket gör att vikten på dessa blir strax över 10 kg. Du behöver alltså inte använda särskilt mycket kraft på att hålla cykeln upprättad när du kör på ytor som lutar eller är ojämna utan kan istället fullt ut koncentrera och fokusera dig på dina tricks och konster.

Stark gemenskap

BMX cykling betyder oftast en stark gemenskap mellan killar och tjejer som delar samma intresse. Det är roligt att träffas tillsammans ute på en BMX bana eller köra lite off road i skogen. När många brinner för samma intresse är motivationen oftast alltid på topp. Satsa på att bli en i gänget med den coolaste BMX cykeln. Varför inte investera i en äkta KHE BMX som kan hjälpa dig att bli ännu vassare på dina konster, dina hopp och framförallt din snabbhet. Cyklarna ser till stor del likadana ut men det finns små detaljer som skiljer dem åt. Fundera gärna över hur din nya BMX-cykel ska se ut.
KHE BMX
  • Färger
  • Däckbredd
  • Små detaljer
Vårt utbud täcker ett brett sortiment av färger. Du hittar många olika färger att välja bland. Det är inte bara våra cyklar som omfattas av det breda utbudet av olika färger. När du väljer träningskläder som passar till din BMX cykel har du ett stort urval att välja bland. Du kan med fördel välja samma färg på både kläder och cykel eller satsa på ett avvikande färgval som gör att du sticker ut ur mängden. Känn efter vilken färg som skulle passa dig och titta igenom vårt sortiment. Däckens bredd är av stor betydelse när du cyklar off road eller på crossliknande banor. Ett bredare däck ger vanligtvis större stabilitet, men här måste du prova dig fram. Däckbredden på KHE BMX finns i flera olika mått och oavsett vilken bredd du väljer kommer du att uppleva slitstarka däck som står emot tuff terräng. Det finns många detaljer att ta hänsyn till när du väljer en ny cykel men du kan också låta bli att fördjupa dig i all teknisk data. När du handlar en cykel från Bikester kommer du att få en cykel med hög prestanda och bra komfort som fullt ut är funktionell för den typ av cykling som du vill satsa på. Du som vill fokusera på detaljer kan välja på flera olika sorters vevpartier, olika drev, styren, bromsar och mycket mer. Våra detaljerade produktbeskrivningar kommer att vägleda dig i ditt köp.

Alla kan cykla

Cykelsport är en sport som har många utövare i alla generationer. Många vuxna kanske backar när de hör terrängcykling men det behöver inte alls betyda våghalsig cykling. Det är du som cyklar som bestämmer hastighet, val av underlag och hur du vill cykla. När du tävlar och tränar professionell BMT är du i gott sällskap med samma entusiaster som dig själv och ni kan utmana varandra under säkra former. Var noga med att införskaffa säkerhetsskydd till dig själv när du cyklar. Ett par knäskydd, armbågsskydd och en kraftig cykelhjälm är starkt rekommenderat. Alla dessa säkerhetstillbehör och mycket mer hittar du här i vår webbutik. När du handlar på Bikester får du dessutom alltid 100 dagars öppet köp och vi bjuder på frakten ifall du behöver returnera någon eller några av de varor som du beställt. Vårt stora sortiment av billiga och bra produkter är till för alla. När du väljer att satsa helhjärtat på crosscykling ska du beställa din KHE BMX från Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Tor 10:00-17:00, Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme