BMC Cyklar

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

BMC Cyklar - unika och funktionella

Om du vill ha en cykel med det lilla extra bör du satsa på en från BMC. BMC är ett Schweiziskt företag och deras ledord är "enkel, passionerad och expert". Detta innebär att de är okomplicerade och kan ta snabba beslut och att de älskar det de gör samtidigt som att de är medvetna om sina styrkor, vilket gör att de kan överföra dessa komponenter i sin cykeltillverkning. Kännetecknande för BMC Cyklar är att de har en originell design, hög teknisk precision och prestanda.
BMC cyklar
BMC cyklar gör cyklar för många olika tillfällen och för både män och kvinnor i olika åldrar samt även till barn. Här på Bikester har vi BMC:s utbud inom följande kategorier:
  • MTB Full Suspension
  • Racercyklar
  • Cykelkläder

Det ska vara roligt och spännande att köra BMC Cyklar

Vi här på Bikester säljer full-suspension mountainbikes som testats och provkörts i deras egen ultimata testanläggning. Under 2013 byggde BMC en mobil utomhusanläggning till deras tidigare testlabb som de kallar "BMC Mountain Bike Racing Team". Där får världens bästa åkare testa BMC Cyklar för att sedan ge feedback på cykelprototyperna. Detta garanterar att du får en härlig och unik upplevelse när du köper BMC Cyklar från Bikester. Bikester säljer också BMC:s raceryklar till ett förmånligt pris. Dessa cyklar är mycket lätta eftersom de är byggda av aluminium och de kan användas både av dig som tävlar eller ska ta dig till arbetet. De fungerar väldigt bra för oss nordbor på grund av sin tillförlitlighet och omedelbara kraftöverföring.

Beställ i dag så skickar vi i morgon

Om du beställer i dag så skickar vi dina varor i morgon från vårt lager. Bikester erbjuder även fri frakt och möjlighet till 100 dagars öppet köp med fri retur. BMC Cyklar sponsrar sportsmän på olika sätt så känner du för lite inspiration kan du läsa mer på deras hemsida.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Tor 10:00-17:00, Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme