Bergamont Cyklar

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Bergamont cyklar för berget!

Vi på Bikester är stolta över att kunna presentera ett stort utbud av coola cyklar som passar perfekt till den tuffa cykelsporten freeride. Bergamont cyklar är ett av våra välkända märken och som funnits på marknaden sedan mitten av 1990-talet. Bergamont är ett tyskt företag som haft en spikrak karriär när det gäller utvecklingen och produktionen av sportcyklar. Den gedigna kvalitén avspeglar sig in i minsta detalj och resultatet är imponerande. Bergamont cyklar är en av de ledande cykelmodellerna när du vill cykla i tuff terräng.

Sport på hög nivå

Att cykla freeride innebär som bekant att terrängen kan vara ganska oförutsägbar och sällan plan. Många av ramarna är tillverkade av lättviktsmaterialet aluminium vilket gör att cykeln är otroligt lätt att hålla upp när du kör freeride. Du kan fullt ut koncentrera dig på cyklingen och lägga mindre energi på att hålla cykeln upprätt; den lätta ramen bidrar till detta. När du väljer din nya off road cykel kan du fundera lite över hur den ska se ut.

Bergamont Cyklar Denna korta lista kan hjälpa dig i ditt val:
  • Antal växlar
  • Val av bromsar
  • Däck

Välj det antal växlar på din nya Bergamont cykel som känns bäst för dig och som känns lättast att manövrera. En cykel med 10 växlar passar utmärkt till all sorts freeride.
Bromsarna på Bergamont cyklar är av avancerad teknik och det enda du behöver kunna är egentligen att bromsa. Du kanske tycker att det är intressant att veta att tillverkaren har använt sig av hydraulisk skivbroms på flera av modellerna som i grund och botten betyder att du kommer att få förstklassiga bromsar när du väljer en freeride cykel från oss på Bikester.
Däckens bredd är av stor betydelse när du cyklar. Breda däck kännetecknar denna typ av cykling medan smalare däckbredd förekommer på sportcyklar som är ämnade för plant underlag så som asfalt. Känn dig fram och luska ut vad som blir bäst för dig.

Trampa säkert

För din absoluta bekvämlighet har Begamont valt att leverera flera cyklar utan pedaler. Detta betyder att du själv kan välja vilka pedaler som du vill ha och som självklart är kompatibla med dina cykelskor. Om du gillar klickpedaler väljer du helt enkelt klickpedaler till din nya cykel. Du hittar många av dessa här hos oss. Vårt stora utbud av billiga och bra produkter gör att du garanterat kommer att hittat precis det som du behöver till din sport. Tveka inte att köpa din nya off road cykel hos oss. Bergamont cyklar finns hos Bikester.se


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Tor 10:00-17:00, Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme