Basta Cykelbelysning

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Köp din Basta cykelbelysnng på Bikester

Cykelbelysning är ett måste när du cyklar i mörker och därför ska du satsa på belysning som håller hög kvalité och som är godkänd. När du handlar cykelbelysning ur Bastas sortiment kan du vara säker på att du får perfekt belysning och att den är 100 % godkänd. Vitt lyse ska alltid monteras fram på cykeln medan rött endast är avsett för montering baktill på cykeln. Basta cykelbelysning innefattar ett stort utbud av belysning där du kan välja vilken typ av belysning som passar dig bäst. Om du tycker att det är krångligt att montera belysning kan du istället välja avtagbara lyktor som du kan flytta mellan familjens eller bekantskapskretsens olika cyklar.

Satsa på en säker cykel i alla lägen

Säkerheten kan inte nog poängteras när det kommer till att cykla. Förutom optimal cykelbelysning från Basta kan du även utrusta dig med:
Basta cykelbelysning
  • Reflexväst
  • Cykelhjälm
  • Cykelverktyg
Reflexvästar är fantastiskt bra på att lysa upp i mörkret när de träffas av till exempel billyktor. Om du inte redan införskaffat en reflexväst till dig själv och dina nära har du mycket att vinna på att göra det. Med en cykelhjälm på huvudet har du gjort vad du kan för att skydda ditt huvud om olyckan skulle vara framme. Hjälmar har bevisade egenskaper beträffande att förhindra uppkomsten av skador som annars kan åsamkas om man inte bär hjälm vid en olycka. När du behöver göra små reparationer på din cykel kan du använda dig av ett verktygskit som är anpassat för cyklar inklusive tillbehör för att laga en eventuell punktering.

Hoppa över långa köer – handla online hos oss

Vi ger dig alltid 100 dagars öppet köp när du handlar hos oss. Undvik farorna i mörkret och se till att du syns i trafiken och beställ din cykelbelysning från Basta direkt från Bikester.se.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Tor 10:00-17:00, Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme