Alpinestars Knäskydd

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Alpinestars knäskydd

Alpinestars ser till att du får de bästa knäskydden när du är ute och cyklar. Det går tyvärr inte att blunda för att du kan skada dig när du cyklar och rejäla knäskydd från Alpinestars är därför något av det bästa du kan ha. Knä är ömtåliga leder som lätt skadas och kan även behöva en del stöd när du cyklar på ojämnt underlag. Många av Alpinestars knäskydd är försedda med polstring på insidan som gör att de fungerar som stötdämpare när du har dem på dig. Skydden är lätta att ta av och på och finns i olika modeller beroende på hur stor del av knäområdet som du vill skydda. Prova gärna att komplettera med ytterligare skydd för att förhindra eventuella skador som annars kan uppkomma.

Var rädd om hela dig

Alpinestars knäskydd skyddar enbart knäna men du kanske även behöver förse dig med:
Alpinestars knäskydd
  • Hjälm
  • Handskar
  • Heltäckande skyddande ovandel
Det finns många olika sorters cykelhjälmar och du som planerar att cykla i tuff terräng bör satsa på en hjälm som har polstrad insida och som ger huvudet den support som det så väl behöver. Robusta handskar med förstärkt handflata minimerar risken för uppkomsten av skav och blåsor som annars lätt uppkommer om du cyklar utan handskar. Det finns heltäckande skyddsutrustning som täcker hela bålen, ryggen och skuldrorna och som passar lika bra i MTB-spåret som på en motocrossbana. Komplettera gärna dina Alpinestars knäskydd med några av våra andra skydd och känn dig säker på banan.

Här handlar du allt du behöver till din sport

Upptäck vårt gigantiska utbud av sportprodukter från ledande varumärken och handla allt du behöver från vår webbutik. Du är alltid garanterad 100 dagars öppet köp samt fri retur. Tveka inte att ta säkerheten till en nivå högre och utrusta dig med Alpinestars knäskydd från Bikester.se.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Tor 10:00-17:00, Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme