Haglöfs Mössor

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Köp din mössa från Haglöfs på bikester.se

Haglöfs är ett svenskt märke som grundandes 1914. Företaget började med att tillverka slitstarka produkter avsedda för ett aktivt friluftsliv som till exempel skor, sovsäckar och kläder. Genom åren har Haglöfs vunnit en stor och trogen kundkrets som gradvis bara blir större och större tack vare de förstklassiga produkterna som företaget erbjuder. Haglöfs mössor är en av storsäljarna och finns i en mängd olika utföranden, material, färger och storlekar. Många av mössorna ser tunna ut men är i själva verket väldigt värmande tack vare foder med vindskydd.

Ingen idé att hålla huvudet kallt

Ibland får vi höra att det gäller att hålla huvudet kallt, men om vi är utomhus är detta ingen bra lösning. Fryser du om huvudet blir det svårt att slappna av i kroppen vilket ofta resulterar i att vi fryser rejält och hellre befinner oss inomhus. Med varma kläder som står emot kyla och vind är du rustad för att vistas utomhus. När du väljer Haglöfs mössor får du:
Haglöfs mössa
  • Tunna men varma mössor
  • Snygg design
  • Platta sömmar
Många förknippar varma mössor med att vara väldigt tjocka och ibland rent av klumpiga. Haglöfs mössor är tunna, bekväma att ha på sig och otroligt värmande. Både finstickade exemplar och fleecemössor passar bra att använda när det är låga temperaturer och blåsigt. Den snygga designen ger dig en sportig look och flera av mössorna är försedda med Haglöfs logotyp mitt fram vilket ytterligare förstärker mössans look. Plaggen är sydda med platta sömmar vilket gör att de sitter bra på huvudet utan att skava.

Här handlar du allt för friluftslivet

Haglöfs mössor är bara en av alla produkter som du hittar i vårt välsorterade sortiment. När du handlar av oss får du dessutom alltid 100 dagars öppet köp samt fri retur. Håll dig varm från topp till tå och låt huvudet värmas med någon av Haglöfs mössor som du köper här på Bikester.se.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Tor 10:00-17:00, Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme