Fjällräven Mössor

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Fjällräven mössor på Bikester

Fjällräven är ett av de mest etablerade varumärkena i Sverige och kan med stolthet se tillbaka på flera decennier av storslagna kollektioner av funktionskläder och friluftsprodukter. Företaget har satsat helhjärtat på funktionella kläder som gör att väderleken kommer i andra hand och att du istället kan njuta av naturen och livet i vildmarken när det passar dig och inte enbart när väderkartan visar vackert väder. När man fryser om huvudet kan det vara svårt att koncentrera sig på sin uppgift oavsett vad det gäller men med Fjällräven mössor håller du dig varm i alla väder. I vårt utbud hittar du många olika modeller från Fjällräven avsedda för olika säsonger och kanske tilltalas du främst av supersäljaren Sarek och dess naturnära design?

Sarek värmer både honom och henne

Fördelen med Fjällräven är att de har satsat helhjärtat på unisexmodeller på sina samtliga plagg och mössorna är inget undantag. Mössan Sarek har precis som många andra av modellera värmande öronlappar med vindskydd och finns i ett par naturtrogna färger. Många andra av mössorna från Fjällräven har liknande egenskaper med skönt foder och finns i flera olika material och detaljutföranden. För att undvika att bli kall in på bara kroppen kan du komplettera med:
Fjällräven mössor
  • Underställ
  • Varma strumpor
  • Dunjacka
Värmande underställ för både överkropp och ben håller dig varm och torr hela tiden och ger dig en skön känsla som gör att du kan njuta av din utomhusaktivitet fullt ut. Trä på ett par varma strumpor på fötterna och se till att de har ergonomisk passform så att de inte glider och orsakar skav. Det finns en rad olika sorters vindjackor att välja mellan och om du ska vara ute i blåsten. Med din varma mössa från Fjällräven kan du ge dig en extra värmande känsla med en skön och lätt dunjacka som står emot både vind, vatten och framförallt kyla. Det finns otroligt många plagg som har en alldeles speciellt värmande känsla och som lätt blir favoritplagg och mössor från Fjällräven tillhör definitivt de plagg som lätt blir återkommande favoriter.

Möt naturens villkor med funktionella kläder

Väderförhållanden kan hastigt och lustigt förändras men istället för att bli överrumplad av dåligt väder kan du se till att förbereda dig för alla eventuella väderlekar. Här hittar du allt du behöver för att kunna leva ett aktivt friluftsliv under årets alla säsonger. Varma mössor, svala shorts, luftiga träningsskor och robusta vandringskängor inklusive sovsäckar och tält av lättviktsmaterial och mycket mer. Vi ger dig alltid 100 dagas öppet köp samt fri retur ifall du behöver skicka tillbaka något och alla våra varor är endast några få klick bort från dig. Satsa på funktionella kläder och kläder som håller dig varm. Fjällräven har en trogen och ständigt växande skara av nöjda kunder och värmande mössor från Fjällräven finns för både barn, dam och herr. Handla dina mössor direkt från Bikester.se.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Tor 10:00-17:00, Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme