Bianchi Cykelkläder

(0 Artiklar)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Välj
SORTERA
Sida0av
SORTERA
Sida0av

Gör ett statement - cykla i Bianchi cykelkläder

Bianchi är en av världens äldsta, fortfarande aktiva cykeltillverkare och har varit verksamma sedan 1885 inom olika områden av cykelsporten. Bianchi gör cykelkläder influerade av den klassiska formgivningen och är kända - bland mycket annat - för sin pastellgröna signaturfärg som går igen i många av deras kollektioner. Bianchi cykelkläder andas kvalitet och man känner sig verkligen som medlem i en synnerligen anrik klubb. Vill du gå "all in" kompletterar du givetvis dina Bianchi cykelkläder med en cykel från Bianchi! Att cykla i Bianchi cykelkläder är ett statement och definierar vem du är som cyklist:
Bianchi cykelkläder
  • Bianchi cykelkläder återkopplar till över 100 år av cykelhistoria och tradition inom cykelsporten
  • Bianchi gör cykelkläder med perfekt passform för den snabba cyklisten
  • Bianchi cykelkläder använder det senaste inom funktionsmaterial för utmärkt komfort
  • Cykelkläder från Bianchi talar om för andra att du menar allvar med din cykling

Kläderna gör cyklisten!

För att bli snabbare kan inget annat hjälpa dig än seriös och målmedveten träning. Visa för dig själv och andra att du menar allvar medan du gör det! Bianchi cykelkläder är utvecklade och förfinade över lång tid och erbjuder dig därför cykelkläder som verkligen gör jobbet. Inga skavande sömmar och vaddering som sitter där du verkligen behöver den. Bianchi cykelkläder andas precis så mycket som behövs utan att du behöver känna dig genomblåst på en landsvägsrunda. När du ändå kollar på cykelkläder från företag med anrik historia inom cykelsporten, kolla in kläder från franska Mavic som vi också saluför.

Skaffa dig lite stil på bikester.se

Vi på bikester.se cyklar själva och vet vad som är hett just nu. Är du osäker? Kolla med oss, vi har tips och råd för dig som behöver lite hjälp på traven att hitta rätt bland alla produkter. Längst ner på sidan hittar du vidare information om att handla på bikester.se. Vi erbjuder 100 dagars öppet köp och beställer du idag skickar vi dina varor imorgon. Små artiklar över 899 kr skickar vi utan kostnad.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Tor 10:00-17:00, Fre 10:00-16:00
08 - 4030 4702
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 80 kr4.
Bra erbjudanden och information om nya produkter väntar!
DIN UPPLEVELSE
Är du nöjd med vår service?
Dela gärna med dig av din upplevelse.
Skriv ett omdöme